DOĞA KOLEJİ ISPARTA KAMPÜSÜ ÖĞRENCİ MECLİSİ PROF.DR. CANAN KARATAY’I KAMPÜSLERİNDE AĞIRLADI!

Doğa Koleji Isparta Kampüsü meclis öğrencilerinin gerçekleştirdikleri organizasyonda, Prof. Dr. Canan Karatay sağlıklı yaşam ve beslenme üzerine velilerimize ve öğrencilerimize seminer verdi.

ETİKETLER : canan karatay , ısparta doğa , sağlıklı beslenme , seminer , beslenme seminer

Sağlıklı bir beslenmenin nasıl olması gerektiği, tüketmemiz gereken sağlıklı besinler ve uzak durmamız gereken zararlı besinler üzerine verdiği seminerde Canan Karatay, bütün hastalıkların kaynağının vücudumuza giren şeker olduğuna değindi. Sağlıklı yaşamın sırlarını anlatırken “Sağlıklı olmak istiyorsanız hayatınıza ekmek ve şekeri sokmayın'' sözlerine özellikle vurgu yaptı. Mütavazi ve espirili tavırları ile keyifli bir seminer veren Prof. Dr. Canan Karatay, velilerimiz ve öğrencilerimiz tarafından büyük ilgi ile dinlendi.