DOĞA OKULLARI ULUSLARARASI EĞİTİM TEKNOLOJİLERİ ZİRVESİ EDTECHIST’TE

Apple ve Turkcell sponsorluğunda gerçekleşen Edtechist Eğitim Teknolojileri Konferansı okul kurucuları, liderleri, öğretmenler, eğitim teknolojisi uzmanlarını ağırladı.

ETİKETLER : edtechist konferansı , eğitim teknolojileri , beykent doğa koleji , ataşehir doğa koleji , tuzla bilim okulu , ömer ömeroğlu , serpil aydın

Doğa Koleji, birçok seçkin eğitim kurumunun yer aldığı zirveye Bilgi Teknolojileri Koordinatörü Ömer Ömeroğlu’nun öncülüğünde katıldı. Zirvede Doğa Okulu yöneticileri, öğretmenleri ve öğrencileri eğitim teknolojileri trend ve uygulamalarına yer veren sunum ve etkinlik çalışmaları gerçekleştirdi. Dev buluşma 18-19 Nisan 2015 MEF Üniversitesi'nde gerçekleşti.

Doğa Okulu Eğitim Teknolojileri Yöneticisi Serpil Aydın’ın  Doğa Okulu adına yaptığı “Eğitim Teknolojileri Trendleri ve 21. Yüzyılın Öğrenme Araçlarını Deneyimlediniz mi?” sunumu eğitimciler taafından büyük ilgi topladı. Fuarda ayrıca Beykent Doğa Koleji, Ataşehir, Ataşehir2 ve Tuzla Doğa Kampüsleri öğretmen ve yöneticileri de yer alarak eğitim teknolojileri adına geliştirdikleri projeleri eğitim dünyası ile paylaştılar.

Edtechist eğitimciler için tartışma ve bilgi paylaşımı yapabilecekleri, kişisel öğrenme ağlarını geliştirebileceği bir platform niteliği taşıyor. Konferans eğitim teknolojilerinde söz sahibi markaların, alanında uzman kişilerin deneyimlerinden ve bilgilerinden yararlanarak teknolojik yeniliklerin ve eğitim modellerinin paylaşıldığı etkinliklerle katılımcıları ağırladı.