DOĞA OKULLARI’NDAN HENTBOLDA 3 ŞAMPİYONLUK BİRDEN!

Yeni eğitim döneminin ilk şampiyonlukları geldi! Çamlıca, Bostancı ve Ankara İncek Kampüsleri hentbol takımlarımız aynı anda il şampiyonu olarak 2016 Türkiye Şampiyonası'nda okulumuzu temsil edecekler.

ETİKETLER : spor , başarı , çamlıca kampüsü , bostancı kampüsü , şampiyonluk , hentbol , okul sporları , doğa okulları spor başarıları

Doğa'nın genç sporcuları ilk kupalarına kavuştu. İller bazında yapılan turnuvalarda 3 takımımız birden şampiyon oldu. İstanbul Liselerarası Hentbol Şampiyonası’nda “Genç Erkekler” finalinde Bahçelievler Şehit Samet Kırbaş Lisesi’ni 21-15 skorla mağlup eden Doğa Okulları Çamlıca Kampüsü Lisesiİstanbul Şampiyonu” oldu. Aynı turnuvanın “Genç Bayanlar” finalinde Kemerburgaz Halis Kutmangil Çok Programlı Lisesi’ni 26-11 skorla mağlup eden Doğa Okulları Bostancı Kampüsü Lisesi 7. kez üst üste “İstanbul Şampiyonu” oldu.

Ankara Liseler arası Hentbol Şampiyonası’nda ise “Genç Bayanlar” finalinde Doğa Okulları Ankara İncek Kampüsü Lisesi, rakibi Gazi Osmanpaşa Endüstri Meslek Lisesi’ni 48-20 skorla mağlup ederek “Ankara Şampiyonu” oldu takımımız bu onura üst üste 2. kez erişti.

Takımlarımız 2016 Türkiye Şampiyonası'nda okulumuzu ve illerini temsil edecekler.Tüm sporcularımızı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.