DOĞAYI SEVİYORUZ, KUMSALLARIMIZI TEMİZLİYORUZ

Doğa Koleji Bursa Özlüce Kampüsü ortaokul öğrenci meclisleri yarattıkları projelerle Bursa’da ilkleri yaşatmaya devam ediyor.

ETİKETLER : bursa özlüce doğa , sosyal sorumluluk , çevre temizliği , bursa büyükşehir belediyesi , kumsallarımızı temizliyoruz

Kumsalları Temizliyoruz 2” projesi kapsamında Bursa Büyükşehir Belediyesi Sahil Hizmetleri Daire Başkanlığı ve Doğa Koleji iş birliğinde projelerini ikinci kez yaparak geleneksel hale dönüştürüyorlar. Bu proje ile öğrenciler Gemlik’te bulunan Küçük Kumla sahilinde bulunan çöplerin hep birlikte temizleyerek Kumla halkının yoğun ilgi görmeye devam ediyorlar. Çevre bilinci yüksek bu proje sayesinde öğrencilerimiz teorik bilgilerin uygulamaya dökerek okulların hayatın kendisi olduğunu bir kez daha göstermeyi hedeflemektedirler. Aynı zamanda öğrencilerimiz sahillerin neden korunma gerekçelerini sahilde yaptıkları temizlik sonrasında Bursa Büyükşehir Belediyesi çevre mühendislerinden ve rehber öğretmenlerinden dinliyorlar.

Tarih: 3 Mayıs 2018
Saat: 13.00
Yer: Gemlik Küçük Kumla Sahili

Projeleri yaratan okul meclislerimiz bu sayede çevrenin korunmasına, ekolojik hayatın devamına ve kurumlar arası iş birliğinin önemini kavramış oluyorlar. Geleceğin liderleri olma yolunda şimdiden hayata dokunan öğrencilerimiz bugünden yetişiyor.