14.11.2019 | Doğa Koleji

"DOLMABAHÇE’DEN ANITKABİR’E SEMİNERLERİ"NDE ATATÜRK’Ü ÖZLEMLE ANDIK

Türk ulusunu bağımsızlığa kavuşturan, onu çağdaş uygarlığın ayrılmaz bir parçası gören ve çağdaş uygarlık düzeyine çıkaran, adı ve eserleri sonsuza kadar yaşayacak olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ü, ölümünün 81. yılında, tüm yurtta olduğu gibi, büyük bir özlemle andık. Kampüslerimizde 10 Kasım ve Atatürk’ü Anma Haftası’nda Eğitmen Necmettin Özçelik’in sunumuyla Dolmabahçe’den Anıtkabir’e konulu seminerler gerçekleştirdik.

Seminerlerimize tüm öğrencilerimiz yoğun ilgi göstermiştir. Necmettin Özçelik’in arşivinde bulunan döneme ait gazete ve görseller ayrıca öğrencilerimizle paylaşılmış olup, kendisine paylaşımları için teşekkürlerimizi sunuyoruz.