EREN TEKSTİL GENEL MÜDÜRÜ FATİH SALBARS’I BAHÇEŞEHİR-2 KAMPÜSÜNDE KONUK ETTİK

t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerleri çerçevesinde Bahçeşehir-2 kampüsümüzde Eren Tekstil Genel Müdürü Fatih Salbars değerli paylaşımları ile öğrencilerimizle buluştu.

ETİKETLER : t-mba eğitimi , doğa anadolu lisesi , doğa lise eğitimi , girişimcilik , fatih salbars , lise seminer

t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerleri çerçevesinde Bahçeşehir-2 kampüsümüzde Eren Holding Genel Müdürü Fatih Salbars değerli paylaşımları ile öğrencilerimizle buluştu. Bahçeşehir-2 kampüsünde gerçekleşen t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerlerinin konuğu Eren Tekstil Genel Müdürü Fatih Salbars öğrencilerimizle bir araya gelerek değerli paylaşımlarda bulundu. Sayın Salbars üretimde yaşanan evrimden ve otomasyonun geleceğe hakim olacağından bahsetti. Salbars, şirket kültürü ve önemine de değindi.

Üniversite eğitimi ve iş hayatındaki seçimlerin önemine dikkat çeken Salbars, t-MBA Mesleki Gözlem programının bu seçimlerin doğru belirlenmesinde önemli bir adım olduğuna vurgu yaptı. t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerleri her sene Doğa Koleji kampüslerinde geleneksel olarak gerçekleşen ve öğrencilerimizi iş dünyasının duayenleri ile buluşturan önemli bir etkinliktir.