6.03.2019 | Doğa Koleji

GENEL MÜDÜRÜMÜZ ALİ RIZA LÜLE VAN KAMPÜSÜMÜZÜ ZİYARET ETTİ

Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, Van kampüsümüzü ziyaret ederek öğrencilerle ve yöneticilerle bir araya geldi.

Türkiye'nin dört bir yanında eğitimde fırsat eşitliği sunan Doğa Koleji, fark yaratan konseptleri ve eğitim modelleri ile Anadolu'daki, liderliğini sürdürüyor. Genel Müdürümüz Ali Rıza Lüle, Van kampüsünü ziyaret ederek okul yöneticileri ve Doğa öğrencileriyle bir araya geldi.

Doğa Kolejinin, dünya standartlarında eğitim sunduğunu, gelişime ve geliştirmeye katkı sağladığını, “yeni nesil eğitim” felsefesiyle geleceğin dünyasının ihtiyaç duyacağı bireyleri bugünden yetiştirtirdiğini hatırlatan Lüle, Van'dan Edirne'ye kadar ülkemizin her köşesinde tüm kampüslerimizin başarılarıyla adından söz ettirdiğini belirtti.

Öğrencilerle neşeli ve keyifli bir gün geçiren Ali Rıza Lüle, yöneticilerle de akademik konularda fikir alışverişinde bulundu.