10.12.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ ESKİŞEHİR KAMPÜSÜ'NDE t-MBA GİRİŞİMCİLİK VE İNOVASYON SEMİNERİ

t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerlerinin Eskişehir misafirleri Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş ve Başkan Yardımcısı Fatih Düş oldu.

05.12.2019 | Doğa Koleji

BAŞARSOFT CEO’SU ALİM KÜÇÜKPEHLİVAN İLE t-MBA GİRİŞİMCİLİK SEMİNERLERİ'NDE BULUŞTUK

Global Girişimcilik Haftası kapsamında Başarsoft CEO’su Alim Küçükpehlivan girişimcilik hikayesini Ankara İncek kampüsü öğrencilerimizle paylaştı.

29.11.2019 | Doğa Koleji

ÖĞRETMENİMLE SATRANÇ OYNUYORUM

Doğa Koleji öğrencileri ‘Öğretmenimle Satranç Oynuyorum’ etkinliğiyle bu önemli güne değer kattı.

28.11.2019 | Doğa Koleji

TATİLSEPETİ.COM CEO’SU KORAY KÜÇÜKYILMAZ KADIKÖY KAMPÜSÜMÜZDE

t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerleri kapsamında Kadıköy Doğa Koleji’nde gerçekleşen seminerde tatilsepeti.com CEO’su Sayın Koray Küçükyılmaz öğrencilerimizle bir araya geldi.

27.11.2019 | Doğa Koleji

KARATEDE TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU MALATYA DOĞA'DAN

Doğa Koleji Malatya Kampüsü öğrencilerimizden Fatma Uyğur, Türkiye Karate Şampiyonası'nda Türkiye Şampiyonu oldu.

27.11.2019 | Doğa Koleji

AFYON KAMPÜSÜ ÖĞRENCİLERİMİZDEN İŞ DÜNYASI RÖPORTAJI

Afyon Doğa Koleji öğrencileri t-MBA İş Dünyası Röportajları kapsamında Ata Holding Group şirketlerinden Atakey Gıda Sanayi Şirketini ziyaret ederek Genel Müdür Tolga DEMİRHAN ile girişimcilik ve iş hayatı üzerine röportaj gerçekleştirdiler.

26.11.2019 | Doğa Koleji

2020 LGS İÇİN YAYINLANAN KASIM AYI ÖRNEK SORULARINI DEĞERLENDİRDİK

Doğa Koleji bölüm başkanları 7 Haziran 2020'de gerçekleşecek olan LGS için yayınlanan kasım ayı örnek soruları değerlendirdi.

22.11.2019 | Doğa Koleji

ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN

Geleceğin mimarları tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun!

22.11.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ, t-MBA LİDERLİK AKADEMİSİ EĞİTİM KAMPI’NDA!

Doğa Kolejinin Türkiye genelindeki tüm kampüslerinin Liderlik Akademisi öğrencileri Antalya’da gerçekleşen “Eğitim Kampı”nda bir araya geldi.

14.11.2019 | Doğa Koleji

"DOLMABAHÇE’DEN ANITKABİR’E SEMİNERLERİ"NDE ATATÜRK’Ü ÖZLEMLE ANDIK

Kampüslerimizde 10 Kasım ve Atatürk’ü Anma Haftası’nda Eğitmen Necmettin Özçelik’in sunumuyla Dolmabahçe’den Anıtkabir’e konulu seminerler gerçekleştirdik.