16.11.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ MÜGE ÖĞRETMEN’İN SESİNİ DUYDU

Doğa Koleji Çayyolu Kampüsü öğrenci ve öğretmenleri, Erzurum’daki Müge Öğretmen'in yardım çağrısına kayıtsız kalmadı. “Haydi arkadaşının eğitimine destek ol!” sloganıyla yola çıkan Doğa Koleji, Erzurumlu öğrencileri sevindirdi.

14.11.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ 18. d’MUN KONFERANSI YİNE BAŞARIYLA SON BULDU

2018-2019 akademik yılının ilk d’MUN Konferansı 9-11 Kasım tarihleri arasında Antalya'da başarıyla gerçekleştirildi.

10.11.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ MINECRAFT PROJESİ İLE ANITKABİR'DE

Doğa Koleji öğrencileri, Anıtkabir’i ziyaret edemeyen arkadaşlarını unutmadı. Öğrenciler Minecraft Anıtkabir projesi ile 10 Kasım’da Atatürk’ün ebedi istirahatgahını ziyaret etme imkanı buldu.

10.11.2018 | Doğa Koleji

FİKİRLERİYLE AYDINLANAN t-MBA ÖĞRENCİ MECLİSLERİ ATA'SINI BÜYÜK ÖZLEM İLE ANDI

Lise Öğrenci Meclisleri, Büyük Önder ve Başöğretmen Atatürk’e minnetini ve saygısını aramızdan ayrılışının 80. yılında gerçekleştirdiği etkinlikler ile gösterdi.

12.11.2018 | Doğa Koleji

GELENEKSEL DOĞA KOLEJİ 10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA SATRANÇ TURNUVASI GERÇEKLEŞTİ

Tüm Doğa Koleji kampüslerinde eş zamanlı gerçekleştirilen 10 Kasım Atatürk'ü Anma Satranç Turnuvası'nda 2. sınıf öğrencilerimiz mücadele ederek Atamızı andı!

13.11.2018 | Doğa Koleji

BUZ PATENİNDE BAŞARI DOĞA'NIN!

10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk Ankara Şampiyonası'nda piste çıkan öğrencilerimiz bizleri gururlandırdı.

02.11.2018 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİ MECLİSLERİ “BU KIŞ BENİ SEN GİYDİR 3” SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ İLE TÜRKİYE'YE ULAŞIYOR!

t-MBA Öğrenci Meclisleri bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirecekleri “Bu Kış Beni Sen Giydir 3” isimli sosyal sorumluluk projesi ile yine Türkiye'nin dört bir tarafına yardım eli uzatmaya hazırlanıyor.

06.11.2018 | Doğa Koleji

BEYKOZ KAMPÜSÜ ÖĞRENCİLERİMİZİN 10 KASIM SERGİSİ

Doğa Koleji Beykoz Kampüsü öğrencileri, 10 Kasım Atatürk’ü Anma ve Atatürk Haftası kapsamında yaptıkları çalışmaları 5-16 Kasım tarihleri arasında Özel Medistate Hastanesinde sergiliyor.

07.11.2018 | Doğa Koleji

2018-2019 t-MBA GİRİŞİMCİLİK VE İNOVASYON SEMİNERLERİ BAŞLIYOR!

Gelenekselleşen t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerleri'nde başarılı girişimciler ve iş insanları kariyer yolculuklarını ve deneyimlerini paylaşmak için Doğa Koleji öğrencileri ile bir araya gelecek. Seminerler 28 Aralık 2018 tarihine kadar sürecek.

08.11.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİNİN GELENEKSEL EKOLOJİ KAHVALTILARI BAŞLADI

Sağlık için güne iyi bir kahvaltı ile başlamanın önemine dikkat çektiğimiz geleneksel "Ekoloji Kahvaltıları" başladı.