17.02.2020 | Doğa Koleji

FIRST LEGO League (FLL) İZMİR BÖLGE TURNUVASI'NDA BAŞARI

2020 FIRST® LEGO® League (FLL) etkinliğinin İzmir Bölge Turnuvası 68 takımın katılımı ile 16 Şubat'ta Fuarİzmir'de gerçekleşti.

15.02.2020 | Doğa Koleji

İTÜ REKTÖRÜ PROF. DR. MEHMET KARACA’DAN DOĞALILARA DESTEK

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca ve Doğa Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Özeren, Doğa Koleji Okula Giriş ve Bursluluk Sınavı öncesi Sarıyer Kampüsümüzü ziyaret ederek veli ve öğrencilerimizle buluştu.

13.02.2020 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ, ESKİŞEHİR SATRANÇ ŞAMPİYONU OLDU

Doğa Koleji Eskişehir Kampüsü Satranç Takımı, 2019-2020 Okul Sporları Satranç Turnuvası'nda Küçükler Kız İl Birinciliği alarak Eskişehir Şampiyonu oldu.

12.02.2020 | Doğa Koleji

TÜRKİYE'NİN DÖRT BİR YANINDAN ŞAMPİYONLUK HABERLERİ GELİYOR!

Türkiye genelinde devam eden okul sporları il müsabakalarında Doğa Koleji öğrencileri farkını ortaya koyuyor. Hentboldan yüzmeye bir çok branşta mücadele eden tüm genç sporcularımızı tebrik ederiz.

12.02.2020 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ OKULA GİRİŞ ve BURSLULUK SINAVI'NA KATIL, %100'E VARAN EĞİTİM BURSUNU KAÇIRMA!

Doğa Kolejinin, başarıyı %100'e varan burs oranlarıyla ödüllendirdiği Doğa Koleji Okula Giriş ve Bursluluk Sınavı, 15-16 Şubat'ta!

11.02.2020 | Doğa Koleji

İTÜ, DOĞA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİNİ AĞIRLADI

Doğa Koleji lise öğrencileri İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca ev sahipliğinde, İstanbul Teknik Üniversitesi’nin ödüllü Yeşil Kampüsünde yer alan İTÜ’nün teknoloji üssü Arı Teknokent’e misafir oldu.

10.02.2020 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİNDEN İSTANBUL ve ANKARA FLL TURNUVALARINDA BÜYÜK BAŞARI

Öğrencilerimiz İstanbul ve Ankara FLL'de başarıya doymadı.

10.02.2020 | Doğa Koleji

VEX İSTANBUL'DA ŞAMPİYON DOĞA!

Bostancı Kampüsü Fen ve Teknoloji Lisesi robotik takımımız VEXCALIBUR, VEX İstanbul'un şampiyonu oldu.

07.02.2020 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİLERİMİZDEN İSTANBUL ŞAMPİYONLUĞU ve İSTANBUL İKİNCİLİĞİ

Doğa Koleji öğrencileri şampiyonluklara doymuyor. İstanbul Genç Basketbol Şampiyonası'nda mücadele eden takımlarımız bir şampiyonluk bir ikincilik kupası kazandı.

06.02.2020 | Doğa Koleji

2020 YKS KILAVUZU YAYINLANDI

12. sınıf öğrencilerinin heyecanla beklediği 2020 YKS başvuruları 6 Şubat-3 Mart tarihlerinde yapılacak.