HALK OYUNLARI VE DANS YARIŞMASI BU YIL DA GÖRSEL BİR ŞÖLENE DÖNÜŞTÜ

Doğa Koleji kampüsleri arasında düzenlenen geleneksel Halk Oyunları ve Dans Yarışması finali Lütfi Kırdar'da görsel bir şölene dönüştü.

ETİKETLER : halk oyunları , dans yarışması , ali rıza lüle , doğa koleji halk oyunları ve dans yarışması

5 Mayıs'ta gerçekleşen Halk Oyunları ve Dans Yarışması finali, birbirinden güzel kostümleri ve zengin bir içeriği ile izleyenlere keyifli ve gurur dolu saatler yaşattı. Özgün koreografileri, etkileyici sahne, kostüm ve makyaj tasarımları ile öğrencilerimiz izleyenleri adeta büyüledi. Muhteşem gecede öğrencilerimizin performanslarını alanında uzman isimlerden oluşan jüri üyeleri değerlendirdi.

Finalde 15 ekibin yarıştığı görsel şölendehalk oyunları kategorisinde Çekmeköy Kampüsü öğrencileri birinciliği elde ederken Kütahya Kampüsü ikinci, Bursa Hamitler Kampüsü ekibi üçüncü oldu. Modern dans kategorisinde ise Mersin Kampüsü birinci, Ataşehir 2 Kampüsü ikinci, Atakent Kampüsü öğrencileri üçüncü oldu. Jüri özel ödülüne ise Hatay Kampüsü layık görüldü.

Performanslar sonunda gerçekleşen ödül töreninde dereceye giren öğrenci ve öğretmenlere ödülleri Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle tarafından takdim edildi.

Doğa Koleji Halk Oyunları ve Dans Yarışması 2017

Halk oyunları Kategorisi;