HD HOLDİNG YÖNETİM KURULU BAŞKANI KAAN DEMİRAĞ, ÇEKMEKÖY KAMPÜSÜMÜZDE t- MBA ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTU

Çekmeköy kampüsü t-MBA Girişimcilik Seminerleri konuğu HD Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Demirağ oldu.

ETİKETLER : t-mba semineri , lise eğitimi , kaan demirağ , HD dolding , , girişimcilik haftası , öğrenci meclisi , inovasyon eğitimi , çekmeköy lise , çekmeköy doğa

t-MBA Girişimcilik Seminerleri tüm Doğa kampüslerinde öğrencilerimize gelecek planlarında ışık tutacak, birbirinden başarılı isimler ile devam ediyor. Doğa Koleji Çekmeköy Kampüsü öğrencileri t-MBA Girişimcilik Seminerleri kapsamında HD Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Demirağ’ı konuk etti. Demirağ öğrencilerimize gıda sektöründe faaliyet gösteren markalarının devamlılığını sağlamak için yaptıkları çalışmaları ve ekip yönetimini anlattı. Başarının yapıtaşının kalite ve lezzet olduğunu vurgulayan Kaan Demirağ, eğitim, pazarlama ve iş yaşamı hakkında önemli paylaşımlarda bulundu.

İş yaşamında bir çok Doğa Koleji mezunu ile karşılaştığını belirten Demirağ, Doğa Kolejinde okuyan ve özellikle t-MBA derslerini alarak mezun olan öğrencilerimizin hayata çok şanslı adım attıklarına ve aldıkları bu eğitimin ne kadar önemli olduğuna vurgu yaptı. t-MBA Öğrenci Meclislerinin yaptığı çalışmaları ilgi ile dinleyen Demirağ, lise ve üniversite hayatında hem akademik hem de sosyal çalışmaların çok önemli olduğunu belirtti.