İNGİLİZCE YAZ HAZIRLIK PROGRAMI 27 AĞUSTOS'TA BAŞLIYOR!

İngilizce Destek Programı ile öğrencilerimiz, İngilizce dil yeterliliklerini pekiştiriyor ve yeni akademik yıla hazırlanıyor. Program 27 Ağustos'ta başlıyor!

ETİKETLER : ingilizce destek programı , doğa koleji ingilizce eğitimi , ingilizce yaz okulu

Doğa Koleji öğrencileri yeni eğitim yılına İngilizce Destek Programı ile daha erken başlıyor. İlkokul 2, 3. ve 4. sınıf, ortaokul 5, 6 ve 7. sınıf, lise kademesinde ise 9. ve 10. sınıf öğrencilerimiz; İngilizce dil yeterliliklerini arttırmak üzere 48 saatlik İngilizce ön hazırlık programına dahil olacak. 27 Ağustos - 6 Eylül tarihleri arasında tüm kampüslerde uygulanacak İngilizce destek programı; hafta içi günlük 6 saate varan etütlerle öğrencilerimizin dil geçmişini, temel dil becerilerini, dil gelişim hedeflerini, ilgi ve beklentilerini göz önüne alarak onları en iyi seviyede, uluslararası sınavlara hazır birer dünya vatandaşı olarak mezun etmeyi hedefliyor. Temel dil becerilerini kazandırmaya ve mevcut becerileri geliştirmeye yönelik hazırlanan “İngilizce Destek Programı”nda öğrencilerimiz 48 saatlik eğitim içeriği ile yeni akademik yıla daha donanımlı ve hazır başlayacaklar.

Uyguladığımız ölçme değerlendirme sınavları ardından temel dil becerilerinde eksikleri olan öğrencilerimiz, “İngilizce Yaz Hazırlık Programı”nda 48 saatlik eğitim içeriği ile yeni akademik yıla daha donanımlı ve hazır başlar. Program tüm kampüslerimizde 27 Ağustos-6 Eylül tarihleri arasında uygulanıyor olacak.