İTÜ REKTÖRÜ PROF. DR. MEHMET KARACA’DAN DOĞALILARA DESTEK

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca ve Doğa Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Özeren, Doğa Koleji Okula Giriş ve Bursluluk Sınavı öncesi Sarıyer Kampüsümüzü ziyaret ederek veli ve öğrencilerimizle buluştu.

ETİKETLER : prof. dr. mehmet karaca , serhat özeren , itü , doğa koleji sarıyer , doğa koleji bursluluk sınavı

Doğa Kolejinin, başarılı öğrencileri %100'e varan burs oranlarıyla ödüllendirdiği 15-16 Şubat Okula Giriş ve Bursluluk Sınavı'nın ilk günü 4, 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerinin Doğa Kampüslerine ulaşmasıyla başladı. Doğa Kolejinin Türkiye genelindeki tüm kampüslerinde düzenlenen bursluluk sınavına, öğrenci ve veliler akın ederken Doğa Ailesi, İTÜ desteğini sınav gününde de yanında hissetti. Sarıyer Kampüsümüze ziyarette bulunan İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca, Yönetim Kurulu Başkanımız Serhat Özeren ile birlikte velilerin merak ettiği soruları yanıtladı. Öğrencilerimize de sınav öncesinde başarılar diledi. Doğa Koleji Okula Giriş ve Bursluluk Sınavı, 16 Şubat Pazar günü 8, 9, 10, 11 ve 12. sınıfların katılımıyla sona bulacak.

DOĞA AİLESİ EMİN ELLERDE

İTÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca, velilerimizle birlikte değerlendirmelerde bulunarak “Doğa ailesi emin ellerde. Doğa Koleji öğrencileri, İTÜ’nün yükseköğretimdeki bilgi ve tecrübelerinden yararlanacak. Her gün birikimlerimize yenilerini ekleyip daha fazla gelişerek, adım adım ancak sağlam ilerleyeceğiz” dedi.

Prof. Dr. Mehmet Karaca, “Bizlere inanan, güvenen ve bursluluk sınavına yoğun ilgi gösteren tüm öğrencilerimize sınavda başarılar diliyorum” diyerek sözlerini sürdürdü.