ÖĞRETMENİMLE SATRANÇ OYNUYORUM

Doğa Koleji öğrencileri ‘Öğretmenimle Satranç Oynuyorum’ etkinliğiyle bu önemli güne değer kattı.

ETİKETLER : satranç eğitimi , doğa koleji satranç , öğretmenler günü , öğretmenimle satranç oynuyorum

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeni ile düzenlenen satranç turnuvasında öğretmenlerimiz ile öğrencilerimiz satranç maçı yaptılar. Turların ardından öğrencilerimiz, öğretmenlerimizin gününü kutlayarak verdikleri emekler için teşekkür ettiler.

24 Kasım 1981 yılından bugüne kutlanmakta olan öğretmenler gününde satranç bölümü olarak her yıl "Öğretmenimle Satranç Oynuyorum" etkinliğimizi gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Öğrencilerimiz bilgi ve teknolojinin birlikle kullanıldığı satranç eğitimlerinde öğrendiklerini hamleleri hayranlıkla seyredildi. Etkinlik sonunda öğretmen ve öğrencilerimizin farklı bir deneyim yaşamaktan duydukları mutluluk fotoğraf karelerine yansıdı.