3.03.2018 | Doğa Koleji

"SAN FRANCISCO OCEAN FILM COMPETITION"DA BİR KEZ DAHA FİNALLERDEYİZ!

2017 finallerinde Dünya 2.liğine layık görülen, Kültür ve Çevre ödüllerini de kazanarak 3 büyük başarıya imza atan Doğa Koleji öğrencileri bu sene de iddialı!

Bu sene 15.si düzenlenen uluslararası San Francisco Ocean Film Festivali'nde 9 küresel finalistten biri olma başarısı gösteren Acarkent Kampüsü IB öğrencilerimiz Kuzey Deniz Yılmaz, Efe Dikdaş, Ece Lara Tartar, Efecan Yavuz Yılmaz ve Cihan Turan, hazırladıkları “Freedom” isimli kısa filmleri ile Amerika'da düzenlenecek finalde yarışmaya hak kazanarak bizlere bir kez daha büyük bir gurur yaşattılar. Biyoloji öğretmenimiz Mihrican Satış danışmalığında çekilen kısa film "Freedom",festivalin en iddialı yapımları arasında...

Doğa Koleji olarak bu çok önemli başarıyı elde eden finalist öğrencilerimiz ve danışman biyoloji öğretmenimizi başarılarından dolayı kutlar, Amerika'da düzenlenecek olan San Francisco Ocean Film Festivali'nin büyük finalinde başarılar dileriz.