8.04.2019 | Doğa Koleji

SPORUN HER DALINDA BAŞARI SÜRÜYOR!

Lise hentbol ve ortaokul voleybol branşlarında öğrencilerimiz büyük başarılara imza attı. İki ayrı branş ve kategoride Türkiye finallerine kalan takımlarımıza başarılar dileriz.

6 Nisan tarihleri arasında Şanlıurfa’da düzenlenen Türkiye Liseler Hentbol Şampiyonası yarı finallerinde mücadele eden Çamlıca Kampüsü Genç Erkek Hentbol Takımımız, "Yarı Final Şampiyonu" olarak 22-26 Mayıs 2019 tarihleri arasında Çorum’da yapılacak olan Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.

4-7 Nisan tarihleri arasında Gaziantep’te düzenlenen Türkiye Ortaokullar Voleybol Şampiyonası yarı finallerinde Beykent Kampüsü Ortaokulu Erkek Voleybol Takımımız, "Yarı Final Şampiyonu" olarak 2-6 Mayıs 2019 tarihleri arasında Erzincan’da yapılacak olan Türkiye finallerinde hem İstanbul'u hem okulumuzu temsil edecek.

Kendi branş ve kategorilerinde Türkiye'nin en iyi 8 okul takımı arasına giren öğrencilerimizi tebrik ediyor, Türkiye finallerinde başarılar diliyoruz.