t-MBA DIGITAL YOUTH SUMMIT CANLI YAYINLARINDA KONUĞUMUZ AKAN ABDULA

Doğa'nın gelenekselleşen t-MBA Digital Youth Summit programı bu yıl canlı yayınlarla kaldığı yerden devam ediyor. t-MBA Digital Youth Summit’in ilk canlı yayın konuğu FutureBright Group Kurucu Ortağı Akan Abdula, 6 Mayıs saat 17:00’de canlı yayında öğrencilerimizle buluşuyor.

ETİKETLER : t-mba digital youth summit , futurebright , lise eğitimi , algoritma çağı sosyal medya , jalan korkmaz , canlı seminer , canlı yayın

COVID-19 tedbirleri sebebiyle bu yıl canlı olarak gerçekleşecek t-MBA Digital Youth Summit içeriğindeki güncel konu kapsamı ile geniş kitlelere sesleniyorDijital gelecekte yeni insan kodu ve iş dünyasının yeni şifrelerini tartışmaya açan t-MBA Digital Youth Summit programımızın bu seneki ilk canlı yayın konuğu FutureBright Group Kurucu Ortağı Akan Abdula olacak. Abdula, t-MBA Bölüm Başkanı Jalan Korkmaz’ın moderatörlüğünde “Algoritma Çağında Gerçekler” sunumu ile sosyal medyanın sonuçlarına değinecek. Akan Abdula, Samsun kampüsü öğrencimiz Sude Kaya ve Ankara Batıkent kampüsü öğrencmiz Levi Kapusuz’un sorularını da cevaplayacak.

Akan Abdula’ya sorularınızı bırakmak için tıklayınız..

6 Mayıs Çarşamba günü saat 17.00'de gerçekleşecek Akan Abdula ile canlı yayın, Doğa Koleji YouTube ve Facebook hesaplarından ve web sitemizden izlenebilecek.

t-MBA Digital Youth Summit'le Dijitalleşmeye Bakış

Dijitalleşme ile bilgiye ulaşmanın 7 gün 24 saat sınırsız bir şekilde gerçekleşebildiği günümüzde ekonomik, politik, kültürel ve özel hayatlarımız yeniden şekilleniyor. Dijital dünyaya ilişkin gelişmelerin hızla gerçekleştiği şu günlerde Doğa Koleji öğrencileri t-MBA Digital Youth Summit etkinliği ile geleceğin insanına ve iş hayatına ilişkin güncel bilgileri konunun uzmanlarından dinliyor. t-MBA Digital Youth Summit ile günümüzün dünyasında dijitalleşmeyle başa çıkabilmek için bireylerde bulunması gereken nitelikler, multidisipliner olmanın önemi, yoğun sosyal medya kullanımının bireyler üzerindeki sonuçları, dijitalleşmenin iş kaynağı, girişimcilik ve sosyal yaşantımızdaki etkileri öğrencilerimizle paylaşılıyor.