TÜRKİYE BİNİCİLİK ŞAMPİYONASI'NDA ÖĞRENCİLERİMİZDEN BÜYÜK BAŞARI!

18-20 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen 2018 Engel Atlama Türkiye Şampiyonası'nda Doğa Binicilik Kulübü öğrencilerimiz yine sayısız kupa ve dereceyle bizleri gururlandırdı.

ETİKETLER : binicilik başarısı , spor başarısı , yasemin sivaslıoğlu , binicilik eğitimi , beykoz doğa , fatih bora tarhan , can yaran , türkiye binicilik şampiyonası

Maslak Binicilik Tesisleri’nde düzenlenen 2018 Yıldız, Genç ve Genç Yetişkin Engel Atlama Türkiye Şampiyonası'na yine Doğa damgası vuruldu. Öğrencimiz Yasemin Sivaslıoğlu, Yıldız Biniciler Türkiye Şampiyonası 1. Ayak 115 cm kategorisinde gün 2.si, Final 120 cm kategorisinde ise gün 1.si olmuştur.

Genç Biniciler Türkiye Şampiyonası 1. Ayak 130 cm kategorisinde koşan öğrencimiz Can Yaran turnuvayı gün 1.si olarak tamamladı. Fatih Bora Tarhan ise Genç Yetişkin Biniciler Türkiye Şampiyonası 1. Ayak ve 2. Ayak 135 cm’de 4.lüğü elde ederken., Final 135 cm’de 3.lük ve 3 ayak toplamı sonucunda kategorisinde Türkiye 3.lüğünü kazandı. Öğrencilerimizi ve antrenörlerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.