TÜRKİYE'NİN DÖRT BİR YANINDAN ŞAMPİYONLUK HABERLERİ GELİYOR!

TÜRKİYE NİN DÖRT BİR YANINDAN ŞAMPİYONLUK HABERLERİ GELİYOR!

14.01.2020 | Doğa Koleji

TÜRKİYE'NİN DÖRT BİR YANINDAN ŞAMPİYONLUK HABERLERİ GELİYOR!

Türkiye genelinde devam eden okul sporları il müsabakalarında Doğa Koleji öğrencileri farkını ortaya koyuyor. Hentboldan yüzmeye bir çok branşta mücadele eden tüm genç sporcularımızı tebrik ederiz.

*Bursa Liseler Basketbol Şampiyonası Genç Erkekler kategorisi final maçında, Bursa Özlüce kampüsü takımımız Sınav Kolejini 85-79 yenerek il şampiyonu oldu.

*Sakarya Liseler Basketbol Şampiyonası Genç Erkekler kategorisi final maçında, Sakarya kampüsü takımımız Adapazarı Enka Okullarını 86-66 yenerek namağlup il şampiyonu oldu.

*Kahramanmaraş Liseler Basketbol Şampiyonası Genç Erkekler kategorisi final maçında, Kahramanmaraş kampüsü takımımız Şehit İlhan Güleç Anadolu Lisesini 82-45 yenerek il şampiyonu oldu.

*İstanbul Liseler Basketbol Şampiyonası Genç Kızlar B kategorisi final maçında, Eyüpsultan kampüsü takımımız Birgül Erdem Anadolu Lisesi takımını 100-39 yenerek il şampiyonu oldu.

*Isparta Liseler Basketbol Şampiyonası Genç Erkekler final maçında, Isparta kampüsü takımımız Bahçeşehir Koleji takımını 81-51 yenerek il şampiyonu oldu.

*Elazığ Liseler Basketbol Şampiyonası Genç Erkekler B kategorisi final maçında, Elazığ kampüsü takımımız Kaya Karakaya Fen Lisesi takımını 45-30 yenerek il şampiyonu oldu.

*Antalya Okul Sporları Yıldız Erkek – Yıldız Kız İl Yüzme Müsabakalarında yarışan Antalya Kampüsü Yıldız Kız ve Erkek Yüzme takımlarımız Antalya şampiyonu oldu.

*Bolu Liseler Basketbol Şampiyonası Genç Erkekler B kategorisi final maçında, Bolu kampüsü takımımız Final Temel Lisesi takımını 126-27 yenerek il şampiyonu oldu.

*Kahramanmaraş Liseler Basketbol Şampiyonası Genç Kızlar kategorisi final maçında, Kahramanmaraş kampüsü Fen Lisesi (B) takımımız Yeni Rekor Fen Lisesini 95-18 yenerek il şampiyonu oldu.

*Kahramanmaraş Liseler Basketbol Şampiyonası Genç Kızlar kategorisi final maçında, Kahramanmaraş kampüsü Anadolu Lisesi takımımız Şehit İlhan Güleç Anadolu Lisesini  89-17 yenerek il şampiyonu oldu.

*Sivas Liseler Arası Yüzme Şampiyonası'nda, Sivas kampüsü 11. sınıf öğrencilerimizden Ekin Naz Öztürk 4 stilde şampiyon oldu.

*Çanakkale Okullar Arası Basketbol Şampiyonası'nda, Çankakale Biga kampüsü Yıldız Basketbol Takımımız Çanakkale ikincisi oldu.

Tüm öğrencilerimizi ve antrenörlerimizi tebrik eder, Türkiye şampiyonasında başarılar dileriz.