YAKACIK DOĞA OKULLARI t-MBA ÖĞRENCİLERİNDEN ÇEVRE BİLİNCİ SEMİNERİ

YAKACIK DOĞA OKULU t-MBA ÖĞRENCİLERİNDEN ÇEVRE BİLİNCİ SEMİNERİ

22.01.2015 | Doğa Koleji

YAKACIK DOĞA OKULLARI t-MBA ÖĞRENCİLERİNDEN ÇEVRE BİLİNCİ SEMİNERİ

t-MBA'in çevreye karşı duyarlı iş projelerinin yanı sıra diğer önemli seminerleri de gerçekleşmeye devam ediyor. Bu kapsamda Yakacık Doğa Okulu t-MBA öğrencileri, Kartal Belediyesi çalışanlarını davet ederek “Çevre” konulu bir seminer düzenlediler. Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Dilek Kars seminer konuğu oldu.

Gerçekleşen seminerde Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Kars, t-MBA öğrencileri ile belediyenin gerçekleştirdiği etkinliklerden bahsetti. t-MBA öğrencilerinin büyük ilgisi ile karşılaşan Başkan Yardımcısı Dilek Kars öğrencilerin bu denli çevreye duyarlı ve yardımcı olmasından mutluluk duyduğunu ifade etti.

Seminer sonunda teşekkür plaketi takdim edilen Kars, t-MBA öğrencileri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.