YENİ EĞİTİM YILINA GÜÇLENEREK GİRİYORUZ!

Daha önce basına açıkladığımız üzere, Doğa Okulları’nın %100 hissesi için nihai satış anlaşması 20 Ağustos 2016 tarihinde imzalandı ve ardından da tüm hisse devir işlemleri tamamlandı.

ETİKETLER : yeni eğitim yılı , hisse devri , satış , veli , duyuru , ömer saçaklıoğlu

Türkiye’nin gayrimenkul sektörünün önde gelen şirketlerinden Metal Yapı Konut’un kurucusu ve sahibi Sayın Ömer Saçaklıoğlu’nun yeni sahibi olduğu Doğa Okulları, eğitim sektöründeki liderliğini bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da en güçlü şekilde, milli ve yerli sermaye yapısıyla sürdürecek.

Turkven’den yapılan açıklamada “Doğa Okulları yeni sahibi ile çok büyük başarılara imza atacaktır. 2000 yılından bu yana Türkiye’ye 5 milyar ABD$ mertebesinde yatırım getirdiğimiz için gururluyuz ve 2017 sonuna kadar 1 milyar ABD$ yatırımı daha ülkemize çekme hedefimiz var” denildi.

Bu devir işlemi son günlerde ulusal medyada oldukça yer aldı ve saygın gazetelerde doğru ve tarafsız bir şekilde yansıtıldı.

Ancak bunun yanı sıra ne yazık ki künyesi,sahibi ve sorumlusu belli olmayan bazı internet sitelerinde okulumuz ve hissedarlarımız hakkında kasıtlı yanlış haberler de yapıldı. Amacının açıkça Doğa Okulları’nı yıpratmaya çalışmak olduğu belli olan bu asılsız haberlere siz sayın velilerimizin itibar etmemesini rica ediyoruz.

Klasik, ezberci öğrenim kalıplarını yıkarak eğitimde “yaparak, yaşayarak ve görerek öğrenme” anlayışını sistemleştiren ve yepyeni bir eğitim felsefesi oluşturan Doğa Okulları, zaman içinde sadece Türkiye’de değil dünyada takip edilen eğitim modelleriyle global bir marka oldu. Yeni ve güçlü sahibi ile başarı çıtamızı daha da yükselterek vermiş olduğumuz kaliteli eğitimi daha da yaygınlaştırıp yeni kampüslerimizde öğrencilerimizle en iyi eğitimi buluşturmayı sürdüreceğiz.

DOĞA OKULLARI