YILIN ÖĞRETMENİNİ SEÇİYORUZ!

İnsanlığa ve ülkesine değer katan, okulda geçirilen her günü çocuklarımız için unutulmaz ve mutlu kılan Doğa Harikası öğretmenlerimiz arasından, öğrencilerimizin, velilerimizin ve tüm Doğa çalışanlarımızın oyları ile “Yılın Öğretmeni”ni seçiyoruz.

ETİKETLER : doğa harikası öğretmen , yılın öğretmeni , öğretmen yarışması , en iyi öğretmen

Bugüne kadar Türkiye’de ve yurtdışında kazandığımız sayısız başarının mimarları tabi ki öğretmenlerimiz…2002 yılında “Mutlu Çocuklar Öğrenir” felsefesiyle çıktığımız eğitim yolculuğumuzda, kısa sürede Türkiye’nin eğitim lideri olduk. “Doğa Harikası Çocuklarımız” ve ”Doğa Harikası Öğretmenlerimiz”le büyük başarıların altına imza attık; yolumuza uluslararası vizyonumuz doğrultusunda, emin ve sağlam adımlarla ilerlemeye devam ederken, öğretmenlik mesleğini çok seven, yaptığı işten gurur duyacağı sonuçlar elde eden, öğrenci ve velisine güzel deneyimler yaşatan öğretmenlerimize katkılarından dolayı teşekkürü bir borç biliriz.

"Yılın Doğa Harikası Öğretmeni"ni seçtiğimiz yarışmamız bu sene 2 aşamalı olarak oylama sürecine girecektir. İlk aşama, aday gösterim süreci 28 Kasım 2017 – 19 Ocak 2018 tarihleri arasında gerçekleşecektir. En yüksek oyu alan 10 öğretmenimiz finalist olarak yarışmanın 2. aşamasında oylanma hakkı kazanacaktır. İkinci aşama ise, 5 Şubat 2018 – 5 Mart 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek olup, ilk 10 aday arasından birincilik için öğretmenlerimiz yarışacaktır.

Yılın öğretmenini seçmek için www.dogaharikasibenimogretmenim.com adresini ziyaret edebilirsiniz.