ZİYA KÜRKÜT İLE GÜZEL VE ETKİLİ KONUŞMA SEMİNERİ

Doğa Okulu Bahçeşehir Kampüsü öğrencileri ünlü tiyatro sanatçısı Ziya Kürküt ile güzel ve etkili konuşma seminerinde bir araya geldi. Bu özel çalışma ardından düzenlenen Güzel ve Etkili Konuşma Yarışması’nı kazanan öğrenciler etkili konuşma kurslarıyla ödüllendirildi.

ETİKETLER : ziya kürküt , güzel ve etkili konuşma , güzel ve etkili konuşma yarışması , can gürzap ve arsen gürzap

Öğrencilerimizi güzel ve etkili konuşma konusunda bilinçlendirmek amacıyla bu konuda profesyonel eğitmenlik de yapan ünlü tiyatro sanatçımız Ziya Kürküt'ü okulumuzda ağırladık. Ziya Kürküt öğrencilerimize güzel ve etkili konuşma hakkında çok değerli bilgiler verdi, tecrübelerini paylaştı ve konu üzerine uygulamalar yaptırdı.

Bu seminerin devamı niteliğinde, okulumuzda "Güzel ve Etkili Konuşma Yarışması" düzenledik. Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenlerimiz iki hafta boyunca öğrencilerimizi yarışmaya hazırladı. Yoğun ilgi gören çalışmalarımız sonunda 12 öğrencimiz finale kaldı ve yarıştı. Bu öğrencilerimiz yarışmada 4 dakika hazırlıklı, 2 dakika da hazırlıksız konuşma yaparak yarıştı. Her öğrenciyi dikkatle dinleyen jürimiz   İlk üçe giren öğrencilerimizi belirledi.

İşte ilk üçümüz;

Zuhal Tuna
Alara Akgün
Mert Akyol

Bu öğrencilerimiz yarışmanın sonunda şu ödülleri kazandı:

1. olan öğrencimiz
Can Gürzap ve Arsen Gürzap'ın liderliğinde Dialog Anlatım ve İletişim'den 120 saatlik spikerlik kursu.

2. ve 3. olan öğrencimiz
Dialog Anlatım ve İletişim'den 30 saatlik güzel ve etkili konuşma kursu.