30.10.2018 | Doğa Koleji

CUMHURİYET KUPASI SATRANÇ TURNUVASI COŞKUSU BU YIL DA TÜM YURTTA YAŞANDI

Geleneksel Cumhuriyet Kupası Satranç Turnuvaları tüm Doğa kampüslerinde yapıldı.

30.10.2018 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİ MECLİSLERİ CUMHURİYETİMİZİN YILMAZ BEKÇİLERİ OLACAĞINA SÖZ VERDİ!

t-MBA Öğrenci Meclislerinin cumhuriyet coşkusu tüm Türkiye’yi sardı. Tüm kampüslerimizde gerçekleşen kutlama törenlerinde, meclis öğrencileri hazırladıkları görsel sunumlar ile kampüslerimizi kırmızıya boyadı ve cumhuriyet coşkusunu herkese yaşattı.

26.10.2018 | Doğa Koleji

t-MBA ÖĞRENCİ MECLİSLERİNDEN DUYGU YÜKLÜ CUMHURİYET VİDEOSU

95 yıl önce tohumları serpilen Cumhuriyetimiz, bugün ulu bir çınar. Bu bilinçle yetişen lise öğrenci meclislerimiz Cumhuriyetimizin 95. yılında tüm Türkiye kampüslerimizde “Sizce Cumhuriyet…” sorusuyla farkındalık yarattı.

27.10.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİNDE CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU

Cumhuriyetimizin 95. yılını yine bayram coşkusuyla kutladık.

27.10.2018 | Doğa Koleji

TUZLA KAMPÜSÜMÜZDEN MEDICAL PARK HASTANESİ'NDE 29 EKİM KUTLAMASI

Doğa Koleji Tuzla Kampüsü, Medical Park Hastaneler Grubu işbirliği ile unutulmaz bir bayram kutlamasına imza attı.

29.10.2018 | Doğa Koleji

PROJE MODELLİ EĞİTİMLE 2018 MOSTRATEC BİLİM OLİMPİYATLARINDA DÜNYA 2.LİĞİ

Doğa Kolejinde Proje Modelli eğitim ile tanışan öğrencilerimiz, ülkemizi ve okulumuzu temsil ettikleri dünyanın en saygın bilim organizasyonları arasında yer alan MOSTRATEC Bilim Olimpiyatları'nda Dünya 2.si olarak büyük bir başarıya imza attılar.

23.10.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ KIŞ OKULLARI'NDA KAYITLAR DEVAM EDİYOR

Doğa Koleji Kış Okulları; kodlama ve robotikten müziğe, spordan enstrüman eğitimine kadar çok yönlü ve güçlü bir müfredatla öğrencilerini bekliyor. Detaylı bilgi için tıklayınız...

24.10.2018 | Doğa Koleji

BEYKOZ KAMPÜSÜNDE CUMHURİYET KOŞUSU HEYECANI

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Doğa Koleji Beykoz Kampüsü'nde gerçekleşecek olan "Cumhuriyet Koşusu"na davetlisiniz!

24.10.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ, TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK EĞİTİM ORGANİZASYONU OLAN GESS TURKEY FUARI'NDAKİ YERİNİ ALIYOR

Türkiye'de eğitime ve eğitim teknolojilerine yön veren Doğa Koleji, eğitimin her alanında eğitimin duayen marka ve isimlerini bir araya getiren GESS Turkey Fuarı'nda "Eğitim Teknolojilerinin Diğer Branşlar ile Entegrasyonu”nu değerlendirecek ve uygulayacak.

25.10.2018 | Doğa Koleji

GESS TURKEY FUARI BAŞLADI

Türkiye'nin en büyük eğitim fuarı GESS Turkey'i ziyaret eden Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Reha Denemeç, Doğa Koleji öğretmenleri tarafından geliştirilen eğitim modeli CodeMath hakkında bilgi aldı.