31.05.2019 | Doğa Koleji

GENEL MÜDÜRÜMÜZ ALİ RIZA LÜLE, LGS'YE GİRECEK ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ

Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, heyecanla beklenen Liseye Geçiş Sınavı'nda öğrencilere başarılar diledi.

31.05.2019 | Doğa Koleji

LİSEYE GEÇİŞ SINAVI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Tüm 8. sınıf veli ve öğrencilerinin heyecanla beklediği Liseye Geçiş Sınavı (LGS) bu yıl 1 Haziran 2019 Cumartesi günü iki oturum şeklinde yapılıyor. Doğa Koleji Rehberlik Koordinatörü Sibel İzgiman ve Ortaokul Koordinatörü Elvin Öven Güçbilmez, sınav öncesi önemli tavsiyelerde bulundu.

6.DOĞA'YA YAZ TÜRKİYE GENELİ ÖYKÜ YARIŞMASI'NIN ÖDÜL TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ

6. Doğa'ya Yaz Öykü Yarışması'nda dereceye giren öğrenciler ödüllerini Türkiye ‘nin “Çok Değerli Kalemleri"nin elinden aldı.

TÜRKİYE’DE LİSE DÜZEYİNDE ULUSLARARASI İLK BİLİM KONGRESİ DÜZENLENDİ; D-BAP

Doğa Koleji tarafından, Türkiye’de ilk kez, lise düzeyinde ve akademisyenlerin katılımıyla uluslararası bilimsel kongre düzenlendi. 24-25 Mayıs tarihlerinde İstanbul’da gerçekleşen Bilimsel Araştırma Projeleri Öğrenci Kongresi (D-BAP)’nde Doğa Koleji öğrencileri tarafından 230 proje sergilendi.

29.05.2019 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİ MECLİSLERİ BAŞARILI YÖNETMEN BİROL GÜVEN’İ KAMPÜSLERİNDE AĞIRLADI!

Acıbadem kampüsü öğrenci meclisi kampüste sanat seminerleri kapsamında Türk televizyonlarının en uzun süren rekortmen dizisi Çocuklar Duymasın'ın senarist ve yapımcısı Birol Güven’i ağırladı.

28.05.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ BEYKOZ KAMPÜSÜNDE İFTAR YEMEĞİ

Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle ile yönetim kadrosu, Doğa Koleji Beykoz Kampüsünde gerçekleşen iftar yemeğinde bir araya geldi.

28.05.2019 | Doğa Koleji

VEX ROBOTICS TURNUVASI'NDA OMEGA BETA TAKIMIMIZ ŞAMPİYON OLDU

Büyükçekmece Doğa Koleji Fen ve Teknoloji Lisesi VEX Robotics Takımımız Omega Beta, TEVİTÖL’de Düzenlenen VEX Robotics Turnuvası’nda Şampiyon Oldu!

27.05.2019 | Doğa Koleji

HENTBOLDA 2019 TÜRKİYE ŞAMPİYONU DOĞA!

Son 4 yılda 4 Türkiye finali oynayan ve ikinci Türkiye kupasını Doğa'ya getiren Çamlıca Kampüsü Genç Erkek Hentbol Takımımız iddialı!

DÜNYA SHOTOKAN KARETE ŞAMPİYONASI'NDA MUHTEŞEM BAŞARI

Doğa Koleji öğrencilerimizden Yağız Özkan, 10. Dünya Shotokan Karete Şampiyonası'nda yarıştığı 3 kategoride bir altın, bir gümüş ve bir bronz madalya kazanarak bizleri gururlandırdı.

27.05.2019 | Doğa Koleji

8. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ GELENEKSELLEŞEN LİSEYE GEÇİŞ TÖRENİ'NDE BU YIL OZAN DOĞULU ve ECE SEÇKİN'LE KEP ATTI

Doğa Koleji öğrencileri, 2018-2019 eğitim-öğretim yılı liseye geçiş töreninde kep attı, mezun olmanın gururunu ve coşkusunu öğretmen ve aileleriyle birlikte yaşadı.