13.04.2019 | Doğa Koleji

İLKOKULA ELVEDA, ORTAOKULA MERHABA

Çayyolu Doğa Koleji 4.sınıf öğrencilerimiz, ortaokula geçiş törenini gerçekleştirdi. Tüm heyecanlarını bastırıp sahnede yerini alan öğrencilerimiz koro ile etkinliklerine başladılar. Sırası ile sınıf olarak Ingilizce Event Day etkinliklerini sundular. Salona yaptıkları görkemli girişin ardından İstiklal Marşı, Öğrenci Andı, Atatürk ün Gençliğe Hitabesini seslendirdiler. Ortaokula geçiş sertifikalarını alırken heyecanlarını bizlerle paylaştılar. Çocuklarımızı verdikleri emekleri için kutluyor, yüreklerindeki coşku ve heyecanın hiç sönmemesini diliyoruz. Sahip oldukları güçlü dostluk bağı ile yaşamları boyunca sevgiyle kalmalarını diliyoruz. Böylesine güzel çocukların eğitim hayatlarına dokunabildiğimiz için gurur duyuyoruz.

Cayyolu Doga College 4th Grade students performed Secondary School Transition Ceremony. They began their activities with the chorus on the stage by suppress their excitement. In order, they presented their Event Day activities class by class. After they entered on the stage gorgeously, they vocalized the Turkish National Anthem, Student Oath, Ataturk’s address to the Turkish Youth. When they took their Secondary School Transition certificates they shared their excitements with us. We are appreciating their exertion and we hope they don’t lose their enthusiasm and excitements. We wish they stay with love during their life by friendship bond which they have. We are proud of touching such a lovely children’s education life.