17.04.2019 | Doğa Koleji

SAHNEDE MASAL DİYARI

Çayyolu Doğa Koleji 2.sınıf öğrencilerimiz Event Day etkinliği kapsamında sahnedeydi. En sevilen masal karakterlerinden biri olan Cinderella'nın yaşamına kısa bir yolculuğa çıktılar. Smurf karakterleri de işin içinde olunca farklı bir yorumdan Cinderella sahnede yerini aldı. Emek veren tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyor, sahnede devleşen miniklerimizi kutluyoruz.

Çayyolu Doğa College 2nd Grade students were on stage for the Event Day. They took a short journey to the life of Cinderella, one of the most popular fairy-tale characters. When Smurf characters were involved, Cinderella took the stage from a different interpretation. We thank all of our teachers and celebrate our little ones on stage.