Haber ve Etkinlikler

SİZLERLE GURUR DUYUYORUZ!

Türkiye Liseler Basketbol Şampiyonası’nda İzmir Mavişehir 3 Kampüsü Genç Erkek (A) Basketbol Takımımız ŞAMPİYON oldu. Tüm öğrencilerimizi ve antrenörlerimizi tebrik ediyoruz.


Türkiye Liseler Genç Erkek Basketbol Şampiyonası’na dört takımı ile katılan Doğa Kolejinin İzmir Mavişehir 3 Kampüsü Doğa Anadolu Lisesi şampiyon oldu. Turnuvanın en değerli oyuncusu seçilen İzmir Çiğli Bilim Doğa Anadolu Lisesi takımı oyuncusu Yiğit Gökay Kaba ödülünü T.C. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’ın elinden aldı. Genç sporcularımız, 26 Haziran-7 Temmuz’da Çin’in Macao Bölgesinde ISF tarafından düzenlenecek Dünya Liseler Basketbol Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek.
 
Doğa Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Can, “Takımlarımız büyük bir özveri ve azimle şampiyonluk kürsüsünde yerlerini aldılar. Birlikte çalıştılar, ter döktüler, zorlukların üstesinden geldiler ve sonunda harika bir başarı elde ettiler. Bu zafer, azimle çalışmanın, disiplinin ve takımın birbirine olan güvenin bir göstergesidir. Bu başarıda emeği olan başta spor koordinatörlüğümüze, antrenörlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize gönülden teşekkür ediyor ve tebrik ediyoruz. Bugüne kadar takım sporlarında 6 dünya, bu şampiyonlukla birlikte 54 Türkiye şampiyonluğumuz bulunuyor. Bu yıl şampiyon olan Acıbadem Kampüsü Genç Kız Voleybol takımımız ülkemizi Sırbistan'da yapılacak ISF Dünya Liseler Voleybol Şampiyonası'nda, İzmir Çiğli Bilim Doğa Anadolu Lisemiz 26 Haziran-7 Temmuz’da Çin’in Macao Bölgesinde yapılacak ISF Dünya Liseler Basketbol Şampiyonası'nda ülkemizi temsil edecek. Takımlarımıza şimdiden başarılar diliyoruz.” dedi. 


 
Doğa Koleji Spor Koordinatörü Tunç Dağal,
tüm takımlarına ve ekibine teşekkür ederek gururlu olduklarını ifade etti. Dağal, “Bugün elde ettiğimiz sadece şampiyonluk değil aynı zamanda sporun önemini vurgulayan ve gençlerimizin potansiyelini ortaya çıkaran bir başarıdır. Doğa Koleji olarak sporun eğitimdeki önemine inanıyoruz. Öğrencilerimizin hem akademik hem sportif başarılarını desteklemeye devam edeceğiz.” açıklamasında bulundu.


 

DOĞA KOLEJİ - KAMPÜSÜ BUL