DOĞA ACADEMY - EĞİTİM - DOĞA KOLEJİ

DOĞA ACADEMY

Doğa Academy, yurt içi - yurt dışı eğitim programları ve yurt dışı üniversite danışmanlığı hizmetleriyle Doğa Koleji öğrencilerinin eğitim kalitesini artırmayı, onlara global bir  vizyon katmayı hedeflemektedir.

*Yurt içi eğitim programları hedefimiz; öğrencilerimize matematikten fen bilimlerine edebiyattan dil eğitimine kadar tüm branşlarda okul dışında yapılan çalıştay ve kültürel programlar ile branş derslerini sosyal hayatlarında da kullanmalarını ve kendi kültürlerini yaşayarak tanımalarını sağlamak.

* Yurt dışı eğitim programları hedefimiz; öğrencilerimizin yabancı dillerini pratik yaparak geliştirmelerini sağlamak ve yurt dışı deneyimi ile erken yaşta özgüven kazandırarak kişisel gelişimlerine destek olmak.

*Yurt dışı üniversite danışmanlığı hedefimiz; yurt dışı akademik eğitimleri öğrencilerimize ve ailelerine tanıtmak ve yurt dışında eğitimine devam etmek isteyen öğrencilerimizin eğitim, kariyer planları ve ailelerinin talepleri doğrultusunda onlara uygun profesyonel bir hizmet vererek en doğru okul ve program seçiminin yapılmasını sağlamak.

Eğitim gezileri ve yurt dışı eğitim danışmanlığı için tıklayınız...