DOĞU AKDENİZ KAMPÜSÜ - OKULLAR - DOĞA KOLEJİ

OKULUMUZ

2011-2012 yılında eğitim - öğretim faaliyetlerine başlayan Doğu Akdeniz Kampüsü eğitimi teknolojiyle buluşturarak kısa zamanda Yavru Vatan Kıbrıs'ın en modern okulu oldu.

Binicilik alanlarından, hayvanat bahçesine, oyun parklarından, ekoloji bahçesinin tarım alanlarına kadar tamamen doğayla iç içe olan Doğu Akdeniz Kampüsü öğrencilerin yaparak yaşayarak öğrenmesine olanak sağlıyor.Türkiye’de ve dünyada eşi benzeri olmayan farklılıkta ve ayrıcalıkta kişiselleştirilmiş bir eğitim modeli olan "Doğa Konseptli Eğitim Modeli" temelinde; öğrencilerine her türlü fiziksel altyapıyı ve teknolojiyi sunan, öğrencilerinin sosyal, sportif, kültürel ve psikolojik olarak doğru gelişimine katkı sağlayan Doğu Akdeniz Kampüsü, Doğa başarısını Kıbrıs’a taşıdı. Anaokulu, ilkokul ve kolej gruplarında eğitim veren Kıbrıs Kampüsü modern eğitim tekniklerini kullanarak bilim ufku geniş, katılımcı, özgüveni sağlam kültürel ve teknolojik birikimin egemen olmasını sağlayacak, aydın ve yaratıcı düşünebilen bireyler yetiştirmeyi amaçlıyor.

Kıbrıs’ta Doğa Rüzgarı…

Kısa zamanda Kıbrıs’ın en gelişmiş akademik eğitim kompleksi niteliğine bürünen Doğu Akdeniz Kampüsü, tüm Doğa Okulları'nda sunulan fiziksel, sosyal, kültürel ve sportif imkânları, çoklu zekayı temel alan eğitimi, uluslararası arenada şampiyonluklar kazanan bilim projeleri, doğa ve modern teknolojiyi birleştiren eğitim olanakları, uluslararası standartlarda yabancı dil eğitimi, duyarlılığı arttıran sosyal sorumluluk kampanyaları, Nobel ödüllü bilim insanı yetiştirme programı, liselerde uygulanan ve geleceğin liderlerini yetiştiren t-MBA eğitimi, çağdaş ve modern tekniklerle verilen çok yönlü okul öncesi eğitimi, başarılı bir hayatın kapılarını açan eğitim müfredatı, sanat, spor ve eğitim başarılarıyla Kıbrıs’ta eğitime "Altın Çağı"nı yaşatıyor.

YABANCI DİL EĞİTİMİ

Anaokulu