ÜNYE KAMPÜSÜ - OKULLAR - DOĞA KOLEJİ

OKULUMUZ

Türkiye’nin lider markası olan Doğa Okulları, kendine özgü eğitim modelleri ile 2014 – 2015 Eğitim Öğretim Yılı’nda Ünye'de öğrencileri ile buluştu. Doğa Okulları Ünye Kampüsü zengin eğitim materyalleriyle, teknolojinin tüm imkanlarını kullanarak öğrencilerine mutlu ve eğlenceli bir ortamda eğitim imkanı sunuyor.

Doğa Okulları Ünye Kampüsü 6800 metrekare kapalı alanı içerisinde başta düşler atölyesi, üç boyutlu laboratuvarı, sanat sokağı, ekoloji, drama, satranç, resim ve müzik sınıflarının yanında spor salonu, kütüphane, kantin, Doğa Store, idari ofisleri, çok amaçlı atölyeler, 500 öğrenci kapasiteli yemekhane ve 300 kişilik konferans salonu barındırıyor. Ünye Kampüsü anaokulundan liseye kadar tüm kademelere eğitim verirken, fiber interneti, interaktif eğitim felsefesi, Android alt yapısı ve Vestel akıllı tahtaları ile donatılmış 28 dersliği barındırıyor.

YABANCI DİL EĞİTİMİ

Anaokulu   İlkokul   Ortaokul   Lise

İngilizce   İngilizce   İngilizce   İngilizce
    Almanca
(4.Sınıf)
  Almanca   Almanca

KAMPÜS ETKİNLİKLERİ

ÜNYE DOĞA KOLEJİ 4 EKİM HAYVAN HAKLARI GÜNÜ

ÜNYE DOĞA KOLEJİ 1. SINIF ORYANTASYON GÜNÜ

ÜNYE DOĞA KOLEJİ ANASINIFI ORYANTASYON GÜNÜ

ÜNYE DOĞA ANAOKULU GECE GÜNDÜZ PARTİSİ

Ünye Doğa Anaokulunda ,çocuğun çok yönlü gelişimini temel alarak Fen Bilimleri, Matematik, Düşünce Yeteneği, Sosyal Bilimler ve Performans modüllerinden oluşan bir program uygulanmaktadır.

ÜNYE DOĞA ANAOKULU DEMOKRASİ VE SEÇİM ETKİNLİĞİ

Ünye Doğa Anaokulu olarak öğrencilerimize demokrasiyi kavratmak ,demokrasinin önemini vurgulamak amacı ile demokratik kurallar çerçevesinde bir seçim ortamı hazırladık.

ÜNYE DOĞA ANAOKULU'NDA 29 EKİM COŞKUSU

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın hafta sonuna gelmesi sebebi ile Doğa Anaokulu perşembe günü 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını coşkuyla kutladı.

BAŞKAN ADAYLARINA 1.SINIFLARDAN DESTEK YÜRÜYÜŞÜ

Okul meclis başkanlığı seçim çalışmaları hızla devam ediyor.

ÜNYE DOĞA İLKOKULU BAŞKANINI SEÇMEYE HAZIRLANIYOR

Öğrencilerimize demokratik yolla seçme ve seçilme haklarının önemini yaşatabilmek ve okulumuzun en önemli parçası olan öğrencilerimizi yönetim kararlarında işleyişimizin içine dâhil edebilmek için “Okul Başkanı”mızı öğrencilerimizin oylarıyla seçecek.

ÜNYE DOĞA KOLEJİ AŞURE ŞENLİĞİ

“Aşor” yani kurtuluş anlamına gelen ve nesiller boyu devam eden aşure günü okulumuzda da kutlandı.

ÜNYE DOĞA KOLEJİ İLKOKUL VE ANAOKULU VELİ ORYANTASYON TOPLANTISI

Doğa Koleji İlköğretim 1.2.3.4.Sınıflar ve Anasınıfı 4 Yaş ve 5 Yaş velileri ‘’Veli Oryantasyon Toplantısı’’programı adı altında yeni dönem Eğitim Öğretim programını tanımak amacı ile biraraya geldiler.

ÜNYE DOĞA KOLEJİ ANASINIFI ORYANTASYON GÜNÜ

ÜNYE DOĞA KOLEJİ 1. SINIF ORYANTASYON GÜNÜ

1. SINIF ÖĞRENCİLERİ OKUMA BAYRAMINI BÜYÜK BİR ÇOŞKUYLA KUTLADI

1. Sınıf öğrencilerimi kazanmış oldukları okuma bacerisinin ve ingilizce eğitiminin önemini branş öğretmenleri eşliğinde drama, dans, koro ve jimlastik gösterileri yaparak bir kez daha vurguladırlar. Öğrencilerimiz büyükleri aratmayacak performansları ile izleyicileri büyüledir. Okuma bayramına katılar Değerli Velilerimize teşekkür ederiz.

ÜNYE DOĞA OKULLARI 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI

ÜNYE DOĞA ANAOKULU YAŞLILAR HAFTASI

ÜNYE DOĞA OKULLARI GREEN&BLUE DAY

ÜNYE DOĞA İLKOKULU SPELLING BEE 2016-2017