YALOVA KAMPÜSÜ - OKULLAR - DOĞA KOLEJİ

OKULUMUZ

Doğa Okulları eğitim kalitesi ve kendine özgü eğitim modelleriyle 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı'nda Yalova'da öğrencileri ile buluştu. Yalova Kampüsü zengin eğitim materyalleriyle, teknolojinin tüm imkânlarını kullanarak öğrencilerine mutlu ve eğlenceli bir ortamda öğrenme imkânı tanıyor.

Yalova Kampüsü, 5000 metrekare açık alanı ve 10.500 metrekare kapalı alanı içerisinde başta 330 kişilik konferans salonu, modern araçlar ile donatılmış fizik, kimya, biyoloji laboratuvarları, Apple dersliği, ekoloji dersliği, kapalı spor salonu, kapalı yüzme havuzu, kapalı mini tenis kortu, düşler atölyesi, drama, satranç, bale salonları, resim ve müzik atölyeleri, sanat sokağı, dijital okuma kütüphanesi, kafeterya, 720 öğrenci kapasiteli yemekhane, Doğa Store ve idari ofisleri barındırıyor. Yalova Kampüsü anaokulundan liseye kadar hizmet veren, fiber interneti, interaktif eğitim felsefesi, android alt yapısı ve Vestel akıllı tahtaları ile donatılmış 58 teknolojik dersliği barındırıyor.

YABANCI DİL EĞİTİMİ

Anaokulu      İlkokul   Ortaokul   Lise