DOĞA KOLEJİ YAZ OKULU KAYITLARI SONA ERMİŞTİR. İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

Doğa Kolejinin diğer ayrıcalıkları ve avantajları için yönlendirileceğiniz sayfadaki kayıt ve bilgi formunu doldurunuz.
Doğa Koleji sayfasına yönlendirme yapılıyor.
Beklememek için tıklayınız.

DOĞA SPOR OKULLARI’YLA YAZ COŞKUSU HIZ KESMİYOR!

Doğa Kolejinde 6-13 yaş öğrenciler için 8 kampüste yaz coşkusu başlıyor! Doğa Koleji tarafından hazırlanan yoğun İngilizce programı, robotik ve kodlama dersleri, sanat atölyeleri ve spor aktiviteleri ile dolu dolu bir yaz programı Doğa’da...

Yoğunlaştırılmış İngilizce Programı

Öğrencilerimizin kış döneminde edindikleri yabancı dil becerilerini taze tutacak, eğlenceli bir yaz okulu süreci onları bekliyor. Doğa Kolejinin deneyimli eğitim kadrosu, yaz döneminde de donanımlı, eğlenceli ve yaparak yaşayarak öğrenmeyi temel alan özel programı ile öğrencilerin İngilizce edinimlerini keyifle taze tutmayı hedefliyor. Her yaş grubuna uygun yaklaşım özellikleriyle donatılmış, eğlenceli ve hareketli İngilizce programı, alanında tecrübeli ve donanımlı öğretmenlerimiz ile gerçekleşiyor. Dil öğrenim sürecinde esas kabul edilen 5 yetinin (dinlediğini anlama, okuduğunu anlama, sözlü iletişim, karşılıklı konuşma, yazma) eş değerli olarak temel alındığı program farklı uygulamalarla, 1. sınıftan 8. sınıfa kadar tüm yaş seviyelerine dahil olan öğrencilerimize, eğlenirken aynı zamanda verimli geçirebilecekleri bir yaz tatili fırsatı sunuyor.

Spor ve Beden Eğitimi

Yaz Spor Okulu programında seçtiğiniz kampüsün sunacağı imkanlar dahilinde; basketbol, voleybol, yüzme, buz pateni, dağcılık, binicilik branşlarından spor eğitimi mevcuttur. Binicilik ve dağcılık branşları sadece Beykoz Kampüsü’nde, buz pateni ise Ataşehir 1 ve Halkalı 2 Kampüsleri’nde mevcuttur. Spor ve beden eğitimi programında amacımız;

• Çocuklarımıza spor yapmayı sevdirmek, kas ve eklem koordinasyonlarının gelişmesine yardımcı olmak.
  • Karar verme, birlikte hareket edebilme ve liderlik özelliklerini geliştirmek.
  • Yaş gruplarına göre branşların temel tekniklerini ve özelliklerini kavramalarını sağlamak.

Robotik ve Kodlama Atölyeleri

Öğrencilerimizi dijital becerilerle donatarak yetiştiriyor, oynayarak öğreniyoruz ve onları geleceğin dünyasına bugünden hazırlıyoruz. Maker sınıflarımız hayal etme, tasarlama ve üretme becerilerinin geliştirildiği atölyelerdir. Dijital ortamda iletişim kurabilen, bilgiyi kullanırken eleştirebilen, üretip tüketebilen, dijital ortamdan eğitim alabilen ve bu davranışları yaparken etik kurallarına uyan, hak ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrencilerimizle verimli bir yaz okulu geçirmeyi hedefliyoruz.
Bu atölyelerimizde öğrencilerimiz;

• Problemleri, çözümü sağlayacak şekilde formüle edebilir.
  • Veriyi mantıksal olarak organize edebilir ve analiz edebilir.
  • Geleceğin teknolojik günlük hayatına hazır olur.
  • Veriyi, model veya simülasyonlar gibi soyutlaştırmalar yolu ile tasarlayabilir.
  • Olası çözümleri ve kaynakları verimli şekilde birleştirerek uygulayabilir.
  • Dijital dünya kurallarına hakim olur ve onları etik bir şekilde kullanabilir.
  • Birlikte başarma becerilerini geliştirir.

Lego Education-Elektronik

Öğrencileri hayal etmeye, tasarlamaya, üretmeye ve robot sistemini kullanmaya teşvik eden, robot tasarım, robot programlama, gelişim ve aktivite programıdır. Tasarım ve programlama sayesinde, çocuklar problemlere daha hızlı, daha analitik ve pratik çözümler geliştirmeye teşvik edilir. Bu aktivitemizde öğrencilerimizle beraber robotlarını oluşturacağız ve onları kodlayacağız.

3D Tasarım

3D modelleme, sanal ortamda, gerçekte var olan ya da olmayan nesneleri 3 boyutlu olarak görselleştirmeye ve onları değiştirebilmeye olanak sağlar. 3D Tasarım aktivitesiyle, çeşitli programlar sayesinde öğrencilerimizin önce hayallerini tasarımlara dönüştürmelerini, ardından 3 boyutlu yazıcılardan çıktı alarak hayallerini fiziksel hale getirmelerini sağlayacağız.

Kodlama

Sorgulayan, eleştiren, 21. yüzyıl becerileri ile donatılmış yeni bireylerin yetiştirilmesi için erken yaşta kodlama eğitimi ile bu becerilerin temelini atıyoruz. Kodlama sadece bilgisayar bilimleri ile sınırlı olmayıp, disiplinlerarası etkileşim açısından da büyük önem taşıyor. Çocuklar erken yaşta algoritmik düşünme becerileri kazanıyor, farklı alanlarda sorunlarla karşılaşmaları durumunda yaratıcı düşünme ile problem çözmeleri kolaylaşıyor. Kodlama aktivitesinde, başlangıçta cihazsız (unplugged), sonrasında ise bilgisayarlar ile kodlama oyunları oynayıp, algoritmik düşünme becerilerimizi geliştireceğiz.

YAZ OKULU DÖNEMLERİ

1. Dönem: 12.06.2017-07.07.2017 | 2. Dönem: 10.07.2017-04.08.2017

YAZ OKULU ETKİNLİKLERİ

• Yüzme
  • Kodlama & Robotik
  • İngilizce
  • Basketbol
  • Voleybol
  • Buz pateni (Yalnızca Ataşehir 1 ve Halkalı 2 kampüslerimizde)
  • Binicilik (Yalnızca Beykoz ve Güzelce kampüslerimizde)
  • Dağcılık (Yalnızca Beykoz kampüsümüzde)

YAZ OKULUNUN AÇILACAĞI DOĞA KAMPÜSLERİ

• Beykoz Kampüsü
  • Yakacık Kampüsü
  • Ataşehir 1 Kampüsü
  • Güzelce Kampüsü
  • Halkalı 2 Kampüsü
  • Cevizlibağ Kampüsü
  • İzmir Mavişehir 2 Kampüsü
  • Manisa Kampüsü

YAZ OKULU ÜCRETLERİ

Beykoz Kampüsü;
1. Dönem: 1.750 TL / 2. Dönem: 1.900 TL
Ataşehir 1, Yakacık, Güzelce, Halkalı 2, Cevizlibağ Kampüsleri;
1. Dönem: 1.350 TL / 2. Dönem: 1.500 TL
İzmir Mavişehir 2 ve Manisa Kampüsleri;
1. Dönem: 1.200 TL / 2. Dönem: 1.300 TL

* Ücretlere kahvaltı, öğlen yemeği ve ikindi öğünleri dahildir.
** Yaz Spor Okulu öğrencilerine Doğa Store’dan 1 sırt çantası, 3 tişört, 2 şort ve 1 şapka hediye edilecektir.
*** Sınıflar yaş gruplarına göre oluşturulacak olup her yaş grubu için 20 kişilik kontenjan mevcuttur.

Sizleri Doğa Koleji Yaz Spor Okulu'na Bekliyoruz.
Çocuğunuzu Doğasına Bırakın!

Yaz okulumuz hakkında bilgi almak ister misiniz?