AYDIN KAMPÜSÜNDE SATRANÇ FIRTINASI

Doğa Koleji Aydın Kampüsü Satranç Turnuvası, 14-15 Nisan tarihlerinde öğrencilerimizin ve velilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleşti.

ETİKETLER : satranç , turnuva , chess , tsf , aydın doğa satranç , satranç eğitimi

Satrançseverler bu sefer Doğa Koleji Aydın Kampüsü'nde buluştu. 5 farklı kategoride yarışan sporcular bol ödüllü turnuvada kıyasıya mücadele ettiler. Her kategoride dereceye giren ilk 5 öğrenciye kupa ve madalyalar verildi. Dereceye giren ilk 10 sporcuya ödülleri kampüs müdürümüz Halit İlhan Tunalı tarafından, katılımcı tüm sporculara katılım belgeleri ise okul yöneticimiz Seda Şahan tarafından takdim edildi.

Doğa Koleji Aydın Kampüsü Satranç Turnuvası'nda yarışan başarılı sporcularımız ve velilerimiz  kampüs alanında düzenlenen şenliğimize de katılım sağladılar. Turnuva organizasyonunda görev alan başta yöneticilerimiz Halit İlhan Tunalı, Seda Şahan olmak üzere, satranç öğretmenimiz Burcu Kaya’ya; desteklerinden ötürü TSF il Temsilcisi Mustafa Yavuz ve Doğa Koleji Satranç Bölüm Başkanı Beyhan Somalı’ya teşekkür ederiz.