DOĞA LİSELERİ “t-MBA LİDERLİK AKADEMİSİ” İLE İŞ DÜNYASINA HAZIRLANIYOR! SEÇİM SERÜVENİ BAŞLIYOR!

Eğitimde klasik kalıpları yıkarak “Yeni Nesil Eğitim” felsefesi ile eğitim veren Doğa Koleji Liselerinde “t-MBA Liderlik Akademisi “seçim süreci başlıyor. Öğrencilerimiz liderliğe ilk adımı atıyor!

ETİKETLER : liderlik akademisi , t-mba , yeni nesil eğitim , doğa liseleri , lise eğitimi

Demokratik bir seçimle göreve gelecek olan “liderlik akademisi” adayları büyük bir heyecanla seçime hazırlanıyor. Kıyasıya rekabetin yaşanacağı seçim sürecinde öğrencilerimiz arkadaşlarının oylarını alabilmek için seçim vaatlerini ve projelerini üretmeye başladı. Seçim serüveni 16-27 Eylül tarihleri arasında tamamlanacak.

21. yüzyılın iş dünyası, hayatın her alanında teknolojiye hakim, öz güveni yüksek, üretken, mesleğinin yanı sıra yönetim vizyonuna sahip gençlerle çalışmak istiyor. Bu standartları sağlayan Doğa Koleji, lisede uyguladığı t-MBA eğitimi ile günümüzde bilginin bir öğretenden edinilmesinden ziyade aktif şekilde deneyimleyerek öğrenmeye yönelik eğitim anlayışını hakim kılıyor. t-MBA Eğitim Modelinin en büyük kazanımı olan “Liderlik Akademisi” ile öğrenciler liderlik vasıflarını lise çağında öğrenerek iş dünyasına hazır, donanımlı ve vicdanlı bireyler olarak yetişiyor.

Her sene demokratik bir seçim süreci ile göreve gelen ve sayısız projeye imza atan öğrencilerimiz bu senede “liderlik akademisi”nde yerini almak için büyük heyecan içerisinde seçime hazırlanıyor. Dostça rekabetin yaşanacağı seçim sürecinde tüm aday öğrencilerimize başarılar diliyoruz.