DOĞA OKULLARI ÖĞRENCİ MECLİSLERİNİN YARDIMLARI SINIR TANIMIYOR!

Doğa Okulları Öğrenci Meclisleri yine kalbe dokunan yardımlarını Makedonya’da ihtiyaç sahiplerine ulaştırdılar.

ETİKETLER : t-mba , öğrenci meclisleri , makedonya , sosyal sorumluluk , proje , yardım , üsküp , Koliçan Köyü , Mustafa Kemal İlköğretim Okulu

Doğa Okulları İller Öğrenci Meclislerinin yürüttüğü sosyal sorumluluk projesi olan Makedonya Üsküp'teki Koliçan Köyü Mustafa Kemal İlköğretim Okulu'na yardım kampanyası düzenlediler. Aldıkları meclis eğitimleriyle yaşıtlarından bir adım önde olan, iş dünyasına örnek olacak projeler üreten meclis başkanları, eğitim ve öğretim vermekte zorlanan okulun iç ve dış cephesi boyatılarak Makedonyalı minik kardeşlerinin sağlıklı bir ortamda eğitim görmeleri için kolları sıvadılar.

Yapılan çalışmalarla eğitim ve öğretim verebilecek hale gelen Koliçan Köyü Mustafa Kemal İlköğretim Okulu'nu gören Makedonyalı öğrencilerin sevinçleri görülmeye değerdi. Meclis öğrencileri, maddi imkansızlıklarla savaşarak okula gitmeye çalışan öğrencilere kırtasiye yardımlarını takdim ederken duygusal anlar yaşandı.

Birer yönetici adayı olarak yetişen Doğa Meclis Başkanları bu önemli çalışmanın tüm teknik aşamalarını yaşıtlarından çok daha erken zamanlarda tecrübe ederek özgeçmişlerine bir yıldız daha kazandırmış oldular.