DOĞA ÖĞRENCİLERİ, SEKTÖRE YÖN VEREN YÖNETİCİLER İLE AYNI MASAYI PAYLAŞIYOR!

Doğa Öğrencileri alanında lider teknoloji firmalarında staj yapma ve yaz okulu imkanı yakalıyor.

ETİKETLER : staj , lise staj , microsoft , sebit , doğa liseleri , yaz stajı , t-mba , staj , eğitim teknolojileri

Türkiye’de ilk defa lisans öncesi eğitim seviyesinde bir ilki gerçekleştiren Doğa Okulları, teknoloji lideri Microsoft ve eğitim teknolojilerine büyük katkılar sağlayan Sebit gibi alanında öncü firmaların arasında olduğu birçok firmada öğrencilerine staj ve yaz okulu imkanı sunuyor.

Doğru insan ancak doğru meslekte başarılı olur mottosu ile yola çıkılan bu programda sadece Üniversite öğrencilerine sunulan bu imkanın, lise seviyesindeki öğrencilere sunulması ile öğrencilere gelecekte seçmeyi düşündüğü meslekler ve çalışma ortamları ile ilgili vizyon kazandırmak programın en büyük kazanımları arasında yer almaktadır.

Teknolojiye meraklı, yıl içerisinde proje geliştirmiş ve bu alanda kendini geliştirmek isteyen öğrencilerimize sunulacak bu imkan ile öğrencilerimiz finanstan, insan kaynaklarına; teknik departmanlardan proje yönetimine kadar farklı alanlarda staj ve yaz okulu süresi boyunca farklı deneyimler elde etmekle birlikte alanında uzman ve sektöre yön veren yöneticiler ile aynı masayı paylaşıyor olacaklar.

DOĞA ÖĞRENCİLERİ, SEKTÖRE YÖN VEREN YÖNETİCİLER İLE AYNI MASAYI PAYLAŞIYOR!