GOOGLE İRLANDA YENİ İŞLER STRATEJİ MÜDÜRÜ CÜNEYT ÜNAR DOĞA ÖĞRENCİLERİNİN DÜZENLEDİĞİ SEMİNERE KONUK OLDU

Google İrlanda'da Yeni İşler Strateji Müdürü olarak çalışan Cüneyt Ünar, Çamlıca Doğa Okulu Meclis Öğrencilerinin düzenlediği etkinliğe konuk oldu.

ETİKETLER : google , irlanda , cüneyt ünar , strateji müdürü , seminer , t-mba , öğrenci meclisleri

"Google'da Çalışmak ve Kariyer Seçimi" hakkında deneyimlerini öğrencilerle paylaşan Ünar, öğrencilerin sorularını cevapladı. Tecrübelerini ve kariyer tavsiyelerini paylaşarak, Çamlıca Doğa Okulu Meclisi’nin çalışmaları hakkında bilgi aldı. Seminer sonunda öğrencilerle fotoğraf çektiren Cüneyt Ünar öğrencilerin yoğun ilgisi ile mutlu olduğunu dile getirdi.