NUMBER ONE GRUP MÜZİK DİREKTÖRÜ MERT HAKAN BEYKENT DOĞA OKULLARI t-MBA ÖĞRENCİLERİNİN KONUĞU OLDU

Number One Grup Müzik Direktörü ve Radyolar Genel Yayın Yönetmeni Mert Hakan, Beykent Doğa Okulu t-MBA öğrencilerinin konuğu oldu.

ETİKETLER : t-mba , öğrenci meclisi , number one , müzik , radyo , beykent doğa koleji , mert hakan

Tamamı t-MBA öğrencileri tarafından organize edilen seminerde, medya ve iletişim sektöründe kariyer başarılarını paylaşan Mert Hakan, öğrencilere bu alanda edindiği tecrübelerden bahsetti. Yayın yönetmeni Hakan, t-MBA öğrencilerine, hediye olarak CD’lerini verdi. Seminer sonunda t-MBA öğrencileri, Number One Grup Müzik Direktörü ve Radyolar Genel Yayın Yönetmeni Mert Hakan’a teşekkür plaketini takdim ettiler.