ÖĞRENCİ MECLİSİ BORUSAN HOLDING CEO’SU AGAH UĞUR’A PROJELERİNİ ANLATTI!

Doğa Okulları Çekmeköy Kampüsü Öğrenci Meclisi, Borusan Holding CEO’su Sayın Agah Uğur’u ziyaret ederek hem keyifli bir sohbet gerçekleştirdi hem de t-MBA Eğitim Programımızı anlattı.

ETİKETLER : t-mba , öğrenci meclisleri , agah uğur , borusan holding , proje

Öğrencilerimizin iş dünyasına dair sorularını büyük bir samimiyetle yanıtlayan başarılı iş adamı öğrencilerimizden t-MBA Eğitim Programını dinledi ve gerçekleştirdikleri projelerden dolayı Doğa Okulları’nı tebrik etti. Kariyerinin zirvesine çıkmış genç iş adamı Agah Uğur öğrencilerimize verdiği değerli tavsiyeler ile onların kariyer yolculuklarına ışık tuttu.

t-MBA Eğitim Programı ile kariyer hayatını lisede keşfeden öğrencilerimiz iş dünyasının duayenleri ile bir araya gelmeye devam ediyor. Öğrenci Meclislerimiz rol model olarak belirledikleri isimleri ziyaret ederek hem iş dünyasına dair bilgiler ediniyor hem de kariyer hedeflerini belirlemede alanının uzaman kişilerinden tavsiyeler alıyor.