TUZLA KAMPÜSÜ ÖĞRENCİLERİ GİRİŞİMCİ TOLGA ALİŞOĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ

t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerleri kapsamında Tuzla Kampüsü öğrencilerimiz, Alice.İstanbul kurucusu Tolga Alişoğlu’nu kampüslerinde ağırladı.

ETİKETLER : tuzla doğa , alice.istanbul , tolga alişoğlu , inovasyon semineri , t-mba , liderlik akademisi

Gelenekselleşen t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerleri tüm kampüslerimizde önemli rol modellerle yapılan buluşmalarla devam ediyor. Tuzla kampüsü öğrencilerimiz daha önce Watergarden, Vialand Skytürk360 gibi kuruluşlarda Genel Müdürlük görevi üstlenen ve daha sonra kendi işini kurarak girişimciliği seçen Tolga Alişoğlu’nu ağırladılar.

Alice.İstanbul kurucusu Sayın Alişoğlu öğrencilerimizi yönetimle ilgili yönetici ile lider arasındaki farklar ve ekip çalışmasında dikkat edilecek noktalar gibi temel konulara değindi. Kendi eğitim ve iş geçmişinden bahsederek zorlukların nasıl üstesinden geldiğini anlatan Alişoğlu iş hayatında başarıyı yakalamasının sırrını 16 yaşından beri çalışması ile ilişkilendiriyor. Erken yaşlarda farklı alanlarda farklı deneyimler edinmenin iş dünyasında fark yarattığını anlatıyor. Kendi eğitim ve iş geçmişinden bahsederek zorlukların nasıl üstesinden geldiğini aktaran Alişoğlu genç girişimci adaylarına faydalı tavsiyelerde bulunmuştur.

t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerleri iş dünyasının başarılı örneklerini öğrencilerimizle bir araya getiriyor.