t-MBA ÖĞRENCİLERİ İLE 'ÖZGÜR'CE GENÇLİK VE TEKNOLOJİ SOHBETİ

Bayraktar and Partners Kurucusu ve t-MBA öğretmeni Özgür Bayraktar her gün 5 farklı kampüsü ziyaret ettiği “İnternet Girişimciliği Seminerleri” turnesinde t-MBA öğrencileriyle buluştu.

ETİKETLER : özgür bayraktar , gençlik , teknoloji , t-mba , seminer , Bayraktar and Partners , kurucu , İnternet Girişimciliği

Bayraktar and Partners Kurucusu ve t-MBA öğretmeni Özgür Bayraktar; Acıbadem Bilim Okulu, Tuzla Doğa Koleji, Ataşehir 2 Doğa Koleji, Florya Doğa Okulu ve Bahçeşehir Doğa Koleji'nde; başarılı bir internet girişimi çıkartmanın 6 kuralını t-MBA öğrencileriyle paylaşarak, genç zihinlere renkli ufuklar açtı. Gençlerin fikirlerinin hayata geçirilmesinde önemli bir konu olarak düşünülen teknolojinin, iş dünyasında etkili ve hızlı çözümlere yol açtığı konuşuldu.

t-MBA öğrencilerinin büyük ilgiyle dinlediği konuşmada Özgür Bayraktar, internetin ürün ve çözümleri, en yeni giyilebilir teknolojileri, bilgisayarlarda devrim yaratacak ve hayatı kolaylaştıracak işlemci teknolojileri anlattı.

Gençlerin hayatlarına katacağı yepyeni teknolojilerin konuşulduğu seminerde, Özgür Bayraktar, t-MBA öğrencilerinin sorularını cevaplandırdı.