Doğa'yla Birlikte...
ACIBADEM KAMPÜSÜ

OKULUMUZ

2013 - 2014 Eğitim -Öğretim Yılı'nda eğitime başlayan Acıbadem Kampüsü; anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise kademelerinde eğitim veriyor.

Global Bakış Açısı

Bireyin dünya çapında bir bakış açısına sahip olabilmesi için ihtiyaç duyduğu bilgi birikiminin büyük bir kısmı, lise çağlarını kapsayan zaman diliminde ediniliyor. Bu dönemdeki gözlemler, ileriki dönemlerde ortaya çıkacak olan değişimler için daha kalıcı bir birikim oluşturuyor. Bu yaşlarda edinilen bazı bilgilerin zihinde tartılması, uluslararası gelişmelere göre yeniden yorumlanması bazen zaman alıyor. Bazı bilgilerin iyice tartılıp yeni çıkarımlar yapılması için zaman gerekiyor. İşte bu zaman; lise düzeyinde başlayan eğitimle sağlanabiliyor. Öğrenci gelişimini tamamlayana kadar defalarca edindiği bilgileri tartma ve doğru genellemeler yapma olanağına sahip oluyor.

Acıbadem Kampüsü temel derslerin kazanımlarını hayattan örneklerle pekiştiriyor. Yaratıcı yazarlık, edutech, cuboro, gastronomi mutfağı, kuluçka makinesi, yaratıcı düşünme ve düşünme becerileri, kapla gibi ilgi çekici, eğlenceli ve öğrenmeyi canlı tutacak pek çok ders Doğa Koleji Acıbadem Kampüsü öğrencilerine sunulmaktadır.

YABANCI DİL EĞİTİMİ

• Anaokulu; İngilizce