Doğa'yla Birlikte...
ANKARA ERYAMAN KAMPÜSÜ

OKULUMUZ

Anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise kademelerinde eğitim-öğretim hizmeti veren Doğa Koleji Ankara Eryaman Kampüsü, öğrencilerin ilgi, ihtiyaç ve beklentilerine uygun modern eğitim tekniklerini kullanarak Bilim ufku geniş, katılımcı, özgüveni yüksek, kültürel ve teknolojik birikimin egemen olmasını sağlayacak yapıda, aydın ve yaratıcı düşünebilen bireyler yetiştirmeyi amaçlamaktadır.

Ankara Eryaman Kampüsü toplam 10.400 m2 alanda 64 Dersliği ile toplamda 1440 öğrenci kapasitesine sahiptir.

Açık ve kapalı oyun alanları, kapalı spor kompleksi, kapalı yüzme havuzu, dijital kütüphane, fizik-kimya-biyoloji ve fen bilimleri laboratuvarları, robotik-kodlama atölyesi, 3d sınıfı, müzik atölyeleri, görsel sanatlar ve resim atölyeleri, drama dersliği, satranç sınıfı, ekoloji dersliği, ekoloji bahçesi, 320 kişilik konferans salonu ile 2014-2015 eğitim öğretim yılından bu yana faaliyet göstermektedir.

YABANCI DİL EĞİTİMİ

• Anaokulu; İngilizce