Doğa'yla Birlikte...
ANKARA KEÇİÖREN KAMPÜSÜ

OKULUMUZ

Doğa Koleji ayrıcalıklı ve özgün eğitimiyle 2018 - 2019 Eğitim Öğretim Yılı'nda Ankara Keçiören'de öğrencileriyle buluştu. Kampüs; anaokulu, ilkokul, ortaokul, ve lise kademelerinde ayrıcalıklı eğitimi öğrencileriyle buluşturuyor.

10.200 m2'lik kapalı alan kullanımına sahip olan kampüste; 50 derslik, 310 kişilik konferans salonu, 400 m2 kapalı spor salonu mevcut. Kampüs fen ve biyoloji laboratuvarı, teknoloji tasarım dersliği, ekoloji dersliği, bilişim teknolojileri ve yazılım dersliği, müzik dersliği, resim dersliği, lego atölyesi, matematik ve akıl oyunları dersliği, kütüphane, fizik ve kimya laboratuvarı, müzik dersliği, 2 mühendislik atölyesi, sosyal bilimler dersliği, meclis toplantı odası ve satranç atölyesi gibi farklı sosyal, akademik ve sportif alanlar sunmaktadır.