Doğa'yla Birlikte...
ATAŞEHİR 1 KAMPÜSÜ

OKULUMUZ

Ataşehir 1 Kampüsü ile öğrencilerine sınırsız olanaklarla donatılmış mükemmel bir eğitim sunuyor. Bir okul binasından çok uzay üssünü andıran Ataşehir 1 Kampüsü; sanatsal, sportif, kültürel ve akademik konularda yetkin imkanlara sahip. 20.000 m² kapalı alanında ve büyük bahçelerinde öğrencilerine bir uzay macerası yaşatacak olan kampüste; sanat sokağı (resim, seramik, tekstil, baskı ve endüstriyel tasarım atölyeleri), uzay yolu ve uzay kütüphanesi, uzay mekiği, planetaryum, dijital kütüphanesi, simülasyon odası, uzay cafe, mucitler atölyesi, uzay sınıfı, uzay müzesi, kulüp odaları, bilim odaları, laboratuvarlar (fizik, kimya, biyoloji), 2 spor salonu ve açık spor sahaları, yüzme havuzu, buz pisti, müzik, bateri, keman, gitar, flüt odaları, konferans salonları ve cep sineması, toplantı ve seminer salonları, kütüphane ve okuma salonları, ekoloji dersliği, çoklu zeka atölyesi, açık derslikler, 50 metrekarelik sınıflar, tüm sınıflarda akıllı tahtalar, açık ve kapalı tören alanları, uzay gözlem kulesi mevcut.

YABANCI DİL EĞİTİMİ

• Anaokulu; İngilizce
  • İlkokul; İngilizce, Almanca / İspanyolca (4.Sınıf)
  • Ortaokul; İngilizce, Almanca /İspanyolca (Seçmeli)