Haber ve Etkinlikler

FUN FRIDAY: CULTURE & DANCE DAY!

Okul Öncesi ve İlkokul İngilizce bölümü Fun Friday etkinlikleri kapsamında bu hafta farklı kültürlerin zenginlikleri ve ritimleri öğrencilerimizle buluştu.


Öğrencilerimiz etkinlik kapsamında çeşitli ülkeleri ve bu ülkelere ait kıyafetleri, dansları, çocuk oyunlarını, yemekleri, tarihi ve turistik yerleri, ünlü sporcuları, bilim adamlarını ve sanatçıları tanıdılar. Kültürel çeşitlilik konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla birçok farklı konu ve temayı İngilizce kazanımları doğrultusunda tekrar ettiler.

Öğrencilerimiz yaş ve sınıf gruplarına göre belirlenen ülkelere ait farklı kategorilerde planlanan etkinliklere katılım gösterirken ilgili ülkelere ait dillerin günlük konuşmada kullanılan genel ifadelerini de birbirlerine öğrettiler. Farklı kültürleri bir araya getiren bu etkinlikte ülkelere ait danslar ve çocuk oyunları tüm öğrencilerimize unutulmaz bir deneyim yaşattı. Etkinliğimize büyük bir coşku ve ilgiyle katılan herkese teşekkür ediyoruz ve bir sonraki Fun Friday temamızı sabırsızlıkla bekliyoruz!















DOĞA KOLEJİ - KAMPÜSÜ BUL