Doğa'yla Birlikte...
BAŞAKŞEHİR ANAOKULU

OKULUMUZ

2013 – 2014 Eğitim-Öğretim Yılında eğitime başlayan Başakşehir Anaokulu; müzik, oyun, spor, trafik gibi farklı bölümlere ayrılan sınıflardan oluşuyor. Akıllı tahta bulunan sınıflarımız, modern eğitim teknolojileriyle çocukların mutlu öğrenmeleri için her ayrıntı düşünülerek tasarlanırken, yemekhane, tarım alanları, müzik odası, laboratuvar, cep sineması kampüsün öne çıkan özellikleri arasında. Öğrencilerine yabancı dil ağırlıklı bir eğitim imkanı sunan Başakşehir Anaokulu; çocukların tüm gelişim alanlarını (zihinsel, duygusal, sosyal, fiziksel, özbakım becerileri) destekleyecek, onlara temel değer ve alışkanlıkları kazandıracak, sevgi ve güvene dayalı bir eğitim ortamı hazırlıyor.

Doğa Anaokulları ile Okul Öncesi Eğitimi Yeniden Tanımlıyor!

Araştırmaya dayalı, proje bazlı performans görevleri ile üniversite eğitim anlayışının temel modülleriyle erken yaşta tanışan Doğa Anaokulları öğrencileri; 3 yaşından itibaren 5 dil yetisini aynı anda geliştirerek yabancı dil öğreniyor, Fen ve Bilim, Matematik, Düşünce Bilimler ve Performans modüllerinden oluşan Türkiye'nin en donanımlı ve bilimsel anaokulu eğitimini alıyor. Fen Eğitiminde temel olan kavramları erken yaşta öğrenen Doğa Anaokulları öğrencileri, ilerleyen yıllarda soyut bilimsel kavramları çok daha kolay kavrıyorlar. Matematik dersleri soyut kavramlarla değil, farklı öğrenme materyalleriyle zenginleştirilip oyunlarla yaratılan matematik dünyasında öğretiliyor. Doğa Okulları'nda her öğrenci çok değerli, çok özel ve çok ayrıcalıklı. Doğa Okulları öğrencileri bireysel farklılıklarını ön plana çıkaran özel etkinlikler ve performans günlerinde kendilerini keşfediyorlar.

YABANCI DİL EĞİTİMİ

• Anaokulu; İngilizce