BURSA FLL YEREL TURNUVASI'NDA ÖĞRENCİLERİMİZE TOPLAM 5 ÖDÜL

Devam eden FIRST Lego League (FLL) yerel turnuvalarında bu hafta da Doğa Koleji öğrencileri ödülleri topladı.

ETİKETLER : fll junior , doğa koleji lego turnuvası , robotik eğitimi , kodlama eğitimi , yalova doğa , düzce doğa , eskişehir doğa

Doğa Koleji Robotik Takımlarımız, toplam 36 takımın katılımı ile gerçekleşen Bursa FLL yerel turnuvasına katıldılar. 22 Şubat 2020 tarihinde Uludağ Üniversitesi’nde gerçekleşen ve ortaokul takımlarının katıldığı yarışmadan öğrencilerimiz toplamda 5 ödül ile döndü. Yalova kampüsü takımımız olan YDRobotix, 14-15 Mart 2020 tarihinde Fuarizmir’de düzenlenecek olan Ulusal Turnaya’ya katılmaya hak kazandı.

Yalova Kampüsü YDRobotix takımımız; Global Innovation Award Türkiye ve Yenilikçi Çözüm Ödülü'nün sahibi oldu.
Düzce Kampüsü DDCity takımımız; Robot Performans Birincilik Ödülü,
Eskişehir Kampüsü öğretmenimiz Caner Sağlar ise Aslan Koç Ödülü alarak yerel turnuvayı başarıyla tamamladı.

Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyor, başarılar dileriz.